Γεννηματά: «Ολοι μαζί χωρίς μεμψιμοιρίες και δευτερεύουσες αντιπαραθέσεις»

Για «δευτερεύουσες αντιπαραθέσεις» κάνει λόγο σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά, προφανώς αναφερόμενη στο ζήτημα που έχει ανακύψει με τη διαφωνία για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σε δήλωσή της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

και υποψήφια για την αρχηγία του υπό σύσταση φορέα, αναφέρθηκε στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι οι πολίτες αγκαλιάζουν το εγχείρημα και καλεί τον κόσμο σε συμμετοχή.

«Καθημερινά επιβεβαιώνεται όπως αποτυπώθηκε και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ότι η κοινωνία αγκαλιάζει όλο και περισσότερο το εγχείρημα για τη μεγάλη Κεντροαριστερά. Δική μας ευθύνη είναι να ανταποκριθούμε στην απαίτηση των πολιτών, να ενισχύσουμε την δυναμική του εγχειρήματος και να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Χωρίς μεμψιμοιρίες και δευτερεύουσες αντιπαραθέσεις. Ολοι είμαστε συναγωνιστές, στην κοινή πορεία, στον κοινό στόχο, για τη δημιουργία της μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, Πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων» ανέφερε πιο αναλυτικά η κυρία Γεννηματά.

Η δήλωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ απευθύνεται προφανώς προς το Ποτάμι, που εξέφρασε με σφοδρότητα τη διαφωνία του στις θέσεις και τις ενστάσεις της Χαριλάου Τρικούπη για την ηλεκτρονική εξ αποστάσεως ψηφοφορία στις 5 Νοεμβρίου. Βέβαια δεν είναι μόνο η πλευρά του Σταύρου Θεοδωράκη -επίσης υποψήφιου για την αρχηγία- που επιθυμεί το άνοιγμα σε μεγαλύτερο κοινό και με την ψηφοφορία μέσω υπολογιστή. Ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Γιώργος Καμίνης έχουν επίσης τοποθετηθεί υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

The post Γεννηματά: «Ολοι μαζί χωρίς μεμψιμοιρίες και δευτερεύουσες αντιπαραθέσεις» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα