Ετοιμάζουν άγαλμα στον Ναδάλ στο Roland Garros

21:46 2/6/2017 - Πηγή: Protagon

Ο Ράφαελ Ναδάλ θεωρείται ο κορυφαίος αθλητής που εμφανίστηκε ποτέ σε χωμάτινα γήπεδα. Αυτό δεν αποτελεί μια αίσθηση κάποιου που τον παρακολουθεί, αλλά το αποδεικνύουν και οι αριθμοί του σε νίκες. Και είναι συντριπτικοί.

Ταυτόχρονα, στο χώμα διεξάγεται και το Roland Garros, όπου ο Ισπανός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, καθώς έχει κατακτήσει 9 φορές το τρόπαιο (στους 9 τελικούς που έχει παίξει), περισσότερες από κάθε άλλο στην 126χρονη ιστορία της διοργάνωσης.

Οπως

αποκάλυψε ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, με δηλώσεις του στο Eurosport τις οποίες αναμετέδωσαν πολλά ξένα Μέσα, οι διοργανωτές θα δρομολογήσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να στηθεί, μελλοντικά, ένα άγαλμα του Ναδάλ έξω από το γήπεδο.

«Ο Ναδάλ είναι ένα μεγαθήριο. Σίγουρα θα στηθεί ένα άγαλμά του στο Roland Garros, γιατί πρέπει να διατηρήσουμε αθάνατο τον θρύλο του», δήλωσε συγκεκριμένα ο Μπερνάρ Ζιουντισελί.

French Tennis President Bernard Giudicelli told Eurosport France that a statue will be built of @RafaelNadal at Roland Garros. https://t.co/3vuNZO5J4f

Rafael Nadal Fans (@RafaelNadalFC) June 1, 2017

Ο τενίστας από το Μανακόρ βαδίζει για την κατάκτηση του δέκατου τίτλου στη διοργάνωση, καθώς στο πλαίσιο του 3ου γύρου «διέλυσε» τον Γεωργιανό Νίκολοζ Μπασιλασβίλι (νούμερο 63 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-0, 6-1, 6-0.

Δείτε εικόνες με τον φακό του Reuters (Benoit Tessier)

Κλικ για να δείτε το σλάιντ

Αυτή ήταν η 75η νίκη του Ναδάλ σε 77 αγώνες του στη διοργάνωση και με αυτή προκρίθηκε -με άνεση- στη φάση των «16». Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

The post Ετοιμάζουν άγαλμα στον Ναδάλ στο Roland Garros appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα