Χαμός στις αθηναϊκές μπουτίκ του Αρμάνι για φτηνά ρούχα ενόψει Italexit

Σοκαρισμένοι οι πωλητές και οι security των καταστημάτων Armani από την μαζική προσέλευση που θυμίζει μέρες χρηματιστηρίου…

Εικόνες Βlack Friday – ή σωστότερα Black Monday – εκτυλίσσονται από το πρωί έξω από τις μπουτίκ του Giorgio Armani. Οι καταναλωτές έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η έξοδος της Ιταλίας από το Ευρώ θα έχει ως αποτέλεσμα

πολύ πιο συμφέρουσες τιμές έσπευσαν να εξασφαλίσουν κάποιο επώνυμο αξεσουάρ ή ακόμα κι ένα κοστούμι που πλέον είναι προσιτό.

Είναι προφανές ότι τα άλλοτε πανάκριβα προϊόντα του γνωστού ιταλού μόδιστρου λόγω της νέας ισοτιμίας που αναμένεται να διαμορφωθεί ανάμεσα στη Νέα Λιρέτα και το Ευρώ θα κοστίζουν πλέον πολύ λιγότερο στις αγορές εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που δήλωσαν ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις βλέπουν πιο θετικά την παραμονή της Ελλάδας στην Eυρωζώνη και εκφράζουν ανοιχτά την αγωνία τους για την έκβαση του σημερινού κρίσιμου Eurogroup. Τέλος εξέφρασαν την ευχή το ντόμινο της εξόδου από το Ευρώ να παρασύρει και τη Γερμανία ώστε να φτηνύνουν σημαντικά οι Porsche και οι BMW.

«Τέτοια αισιοδοξία είχαμε να ζήσουμε από τις μέρες του Χρηματιστηρίου» έλεγαν πολλοί χαρακτηριστικά…

The post Χαμός στις αθηναϊκές μπουτίκ του Αρμάνι για φτηνά ρούχα ενόψει Italexit appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα