Αρνήθηκε τελικά τη συντροφιά πέντε γυναικών ο Ντόναλντ Τραμπ στη Μόσχα;

Ναι. Ο Τραμπ είναι σεξιστής. Ο Τραμπ είναι επίσης ένας άξεστος και στυγνός φαλλοκράτης που δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να δηλώσει -μεταξύ όλων των άλλων- πως τις γυναίκες πρέπει να τις αρπάζει κανείς από το «μου..ί». Αλλά αποτελεί επίσης γεγονός ότι ο Τραμπ δεν είναι χαζός. Το 2013, μία τριετία πριν από την έναρξη της κούρσας για τον Λευκό Οίκο, ο νεοϋορκέζος μεγιστάνας του πλούτου βρισκόταν στη Ρωσία. Στο πλαίσιο ενός επαγγελματικού ταξιδιού. Και κάποιοι ήθελαν να τον ευχαριστήσουν (ή να τον παγιδέψουν, δεν αποκλείεται,

ώστε να μπορούν στη συνέχεια να τον εκβιάσουν) και του πρότειναν να περάσει το βράδυ του στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο όπου διέμενε μαζί με όχι μία, ούτε δύο ή τρεις, αλλά πέντε γυναίκες.

Αυτά, τουλάχιστον, υποστήριξε ο Κιθ Σίλερ, πρώην επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας στην Επιτροπή Μυστικών Πληροφοριών της αμερικανικής Βουλής. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Washington Post, ένας άνδρας είτε Ρώσος είτε Ουκρανός, πλησίασε τον Σίλερ και του έκανε την ανήθικη πρόταση. «Όχι, φίλε, δεν ενδιαφερόμαστε για κάτι τέτοιο», απάντησε εκείνος. Ο δισεκατομμυριούχος που επρόκειτο να γίνει ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε μεταβεί στη ρωσική πρωτεύουσα για τα ετήσια καλλιστεία Miss Universe, διοργάνωση η οποία τότε ανήκε σε μια εταιρεία του Τραμπ ενώ η πικάντικη προσφορά φέρεται να έγινε μετά από ένα πρωινό πολύωρων συζητήσεων.

Αλλά δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που το εν λόγω ταξίδι απασχόλησε τους αμερικανούς, πολίτες και πολιτικούς. Κατά την προεκλογική εκστρατεία για την κατάληψη του Λευκού Οίκου βρέθηκε στο επίκεντρο μιας πολύκροτης, πλέον, έρευνας που χρηματοδοτήθηκε από τους Δημοκρατικούς. Ήταν τότε που ακούστηκε για πρώτη φορά ο ισχυρισμός πως ο Ντόναλντ Τραμπ συνευρέθηκε με πόρνες κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Μόσχα. Ο πρόεδρος φυσικά το αρνήθηκε κατηγορηματικά ενώ την περασμένη Τρίτη, μιλώντας ενώπιον των ερευνητών του Κογκρέσου, ο Κιθ Σίλερ υποστήριξε ότι το πρώην αφεντικό του δεν προέβη σε καμία ατιμωτική, αθέμιτη ή παράνομη ενέργεια. Προσδιόρισε, μάλιστα, πως οι δύο τους αστειεύτηκαν για το γεγονός κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο. «Το πιστεύεις; Ένας από εκείνους τους τύπους ήθελε να στείλει μερικές γυναίκες στο δωμάτιό σου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τότε ο Σίλερ, σύμφωνα με την κατάθεσή του.

Υπάρχει, ωστόσο, μια σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να σημειωθεί. Μεταξύ των ατόμων που συμμετείχαν στη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ, συγκαταλέγονταν και οι Έμιν και Αράς Αγκαλάροφ. Ο Έμιν Αγκαλάροφ είναι ο πιο διάσημος pop star του Αζερμπαϊτζάν. Αλλά είναι και ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μεταφέρει τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Universe στη Ρωσία. Ο πατέρας του, Αράς Αγκαλάροφ, είναι ένας δισεκατομμυριούχος που συγχρωτίζεται με τα ανώτερα μέλη της ρωσικής ελίτ στη Μόσχα και έχει ισχυρούς δεσμούς με την κυβέρνηση του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Έπειτα από την κατάθεση του Σίλερ, δικηγόρος των Αγκαλάροφ δήλωσε πως πατέρας και γιος δεν γνωρίζουν το παραμικρό για το ζήτημα. «Κατηγορηματικά, κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει κάτι για το συμβάν. Δεν το έκαναν, δεν άκουσαν κάτι σχετικό και δεν έχουν κανέναν λόγο να πιστέψουν πως είναι αλήθεια», υποστήριξε.

Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Έμιν Αγκαλάροφ οργάνωσε επίσης τη συνάντηση της ρωσίδας δικηγόρου Νατάλια Βεσελνίτσκαγια με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ τον Ιούνιο του 2016, στην οποία παρέστησαν επίσης ο Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρός του Αμερικανού προέδρου και ανώτερος σύμβουλος στον Λευκό Οίκο, και ο Πολ Μάναφορτ, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, ο οποίος σήμερα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και βαρύνεται με πλήθος κατηγοριών. Τότε η δικηγόρος από τη Ρωσία φέρεται να πρόσφερε στους αμερικανούς συνομιλητές της «βρώμικα» στοιχεία κατά της Χίλαρι Κλίντον και των Δημοκρατικών. Ήταν αυτή η αρχή του περιβόητου πλέον Russiagate.

The post Αρνήθηκε τελικά τη συντροφιά πέντε γυναικών ο Ντόναλντ Τραμπ στη Μόσχα; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα