Αμετανόητος ο Κωνσταντινέας – Παπαδάκης: «Δεν θα τον ξανακαλέσω»

Η απαράδεκτη εικόνα του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα να τσακώνεται άγρια με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνι Γεωργιάδη, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα, ανάγκασε τον παρουσιαστή της Γιώργο Παπαδάκη να δηλώσει ότι δεν θα καλέσει ξανά στο πάνελ τον κυβερνητικό βουλευτή.

Οπως αποδείχθηκε, ο Πέτρος Κωνσταντινέας είχε πάει προετοιμασμένος για «μάχη». Αφού προκάλεσε αρκετές φορές τον αντιπρόεδρο της ΝΔ

κατάφερε τελικά να τον βγάλει εκτός εαυτού, αφήνοντας αιχμές για τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Ο πρώην διαιτητής είχε προβλέψει μάλιστα και τη «φάση του αγώνα», όταν ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε τις διαδοχικές εμφανίσεις του κυβερνητικού βουλευτή από τα μπουζούκια σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ όπου έκανε υποδείξεις στη δήμαρχο της κατεστραμένης από τις πλημμύρες Μάνδρας. Αμέσως έβγαλε και επιδείκνυε στις κάμερες φωτογραφία του κ. Γεωργιάδη με τη σύζυγό του, την ώρα που, όπως ξεδιάντροπα φώναζε, «ήταν λιάρδα»!

Ηταν το σημείο όπου η κατάσταση στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής βγήκε εκτός ελέγχου, με τους δύο βουλευτές να έρχονται σε έξαλλη κατάσταση πρόσωπο με πρόσωπο.

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, με τον Γιώργο Παπαδάκη να σηκώνεται τελικά από τη θέση του και να μπαίνει ανάμεσά τους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Δεν θα ξανακαλέσω τον Πέτρο Κωνσταντινέα στην εκπομπή μου, δεν ελέγχει τον εαυτό του», δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο παρουσιαστής του AΝΤ1.

Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάντως, εμφανίστηκε αμετανόητος για το επίπεδο των επιχειρημάτων του απέναντι στον αντιπρόεδρο της ΝΔ (όπως για παράδειγμα τα περί «πολιτικού μπιφτεκά») και με tweet του υπερασπίστηκε το ήθος του! «Το ήθος του καθενός ξεκινά από τα μικρά και καταλήγει στα μεγάλα», έγραψε και κάλεσε τον κόσμο να κρίνει το πολιτικό ήθος του καθενός.

Όσον αφορά τα περί λογαριασμών και των απειλών του Άδωνι… Ένα έχω να πω! Το ήθος του καθενός ξεκινά από τα μικρά και καταλήγει στα μεγάλα… Ας κρίνει ο κόσμος το πολιτικό ήθος του καθενός!https://t.co/2hOGEnQIbX

— Πέτρος Κωνσταντινέας (@pkonstantineas7) December 4, 2017

Το απόγευμα της Τρίτης επανέλαβε μάλιστα και μερικούς από τους χαρακτηρισμούς του για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, αποκαλώντας τον, σε νέα του τηλεοπτική εμφάνιση (στο κανάλι SBC), ως «το μεγαλύτερο ταλέντο σε Twitter και Facebook».

The post Αμετανόητος ο Κωνσταντινέας – Παπαδάκης: «Δεν θα τον ξανακαλέσω» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα