Νέο στυλ στα στρατόπεδα για τους 18χρονους χίπστερ φαντάρους

Εικόνα που θυμίζει στέκι του downtown θα έχουν πλέον τα ανανεωμένα στρατόπεδα

Φαίνεται ότι αυτή τη φορά το σχέδιο για υποχρεωτική στράτευση στα 18 δεν θα μείνει στα λόγια καθώς ήδη έχουν προχωρήσει οι απαραίτητες αλλαγές ώστε ο στρατός να γίνει πιο φιλικός και οικείος στους νέους φαντάρους που θα βρεθούν από την άνεση των μπαρ και των σπιτιών τους, στο ΚΨΜ.

Η «προσαρμογή» αυτή των στρατιωτικών υποδομών και η γενικότερη χαλάρωση των αυστηρών κανόνων κρίθηκε

απαραίτητη από την ηγεσία ΓΕΕΘΑ γιατί οι νεαροί στρατεύσιμοι που πλέον είναι και ψηφοφόροι, όχι μόνο δεν πρέπει να δυσαρεστηθούν αλλά αντίθετα να αντιμετωπίσουν την θητεία σαν νέο προχωρημένο trend.

Για παράδειγμα εκτός από το παραδοσιακό πηλήκιο με το εθνόσημο πλέον οι φαντάροι θα μπορούν να φέρουν και πλεχτό σκουφάκι, ενώ η επιτρεπόμενη τριχοφυΐα του προσώπου θα είναι προσαρμοσμένη στα νέα χιπστερικά πρότυπα.

Ομως η μεγαλύτερη αλλαγή πρόκειται να συμβεί στα παραδοσιακά ΚΨΜ που αλλάζουν ριζικά και ως προς την αισθητική και ως προς το μενού. Για παράδειγμα εκτός από τα παραδοσιακά ποτά θα σερβίρεται και μια μεγάλη ποικιλία κοκτέιλ που θα φτιάχνουν ειδικοί mixologists 5ετούς υποχρέωσης (οι οποίοι δεν θα λέγονται πια «πιλάφια» αλλά «ριζότα») και θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…

The post Νέο στυλ στα στρατόπεδα για τους 18χρονους χίπστερ φαντάρους appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα