Αφού «σπατάλησε» ένα ματς, η ΑΕΚ προδώθηκε πάλι από τα κόρνερ

22:04 2/8/2017 - Πηγή: Protagon

Από την ήττα και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στη Μόσχα από τη συνέχεια των προκριματικών του Champions League υπάρχουν καλά και κακά νέα.

Τα καλά είναι ότι οι Κιτρινόμαυροι, σε αντίθεση με το ναυάγιο του πρώτου ματς στο ΟΑΚΑ όπου ηττήθηκαν 0-2 και δεν έκαναν μια (1) ευκαιρία της προκοπής, στη Μόσχα

εμφανίστηκαν αξιόμαχοι, κράτησαν το 0-0 ως το 74′ και στο μεταξύ είχαν απειλήσει να ανοίξουν αυτοί το σκορ.

Τα κακά είναι ότι έχασαν. Πάλι. Από φάση σε κόρνερ. Πάλι. Οπως στην Αθήνα που ηττήθηκαν με 0-2 από δύο ισάριθμες φάσεις από εκτέλεση κόρνερ. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι μία εβδομάδα τώρα δεν δούλεψαν τις αδυναμίες τους, αλλά είναι ερώτημα αν αυτοί οι παίκτες και αυτός ο προπονητής μπορούν να τις διορθώσουν.

Τα καλά νέα είναι ότι η ΑΕΚ έχει ακόμα μια ευκαιρία, στα πλέι οφ του Europa League. Τα κακά νέα είναι ότι ΑΕΚ παραμένει μια ομάδα που στα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς της από πέρυσι το καλοκαίρι δεν έχει πετύχει ούτε ένα (1) γκολ. Ετσι για δείγμα, για να πανηγυρίσουν οι οπαδοί της.

Οι οποίοι οπαδοί πρέπει να αρκεστούν στις επικοινωνιακές φιέστες για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην παρηγοριά ότι στο ματς της Τετάρτης (02/08) στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ οι παίκτες του Χιμένεθ έδειξαν ένα πολύ πιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο – σε σχέση με το απογοητευτικό ματς της περασμένης εβδομάδας.

Διαβάστε: Πώς η ΑΕΚ έχασε 0-2 στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ ήταν μάλιστα αυτή που έχασε στο 63′ μια καταπληκτική διπλή ευκαιρία με το σουτ του Γιόχανσον, που απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ και μετά με τον Κλωναρίδη που πήρε το ριμπάουντ αλλά έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ. Επειτα συνέβη το μοιραίο: κόρνερ, οι Μοσχοβίτες την πρώτη κεφαλιά και έπειτα ο Νάτχο έσπρωξε από κοντά την μπάλα να περάσει τη γραμμή του Ανέστη.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κι αυτός απογοητευμένος. Μπήκε προς το τέλος αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι. Η ΑΕΚ μετρά τέσσερα ευρωπαϊκά ματς (360 αγωνιστικά λεπτά) χωρίς γκολ

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ βρήκε μια εύκολη αντίπαλο. Η ΤΣΣΚΑ εμφανίστηκε νωθρή, να μην έχει όρεξη για κάτι περισσότερο από το να κρατήσει το μηδέν και να αρκεστεί στο 0-2 του πρώτου 90λεπτου. Τα κατάφερε έστω και με μια κάποια δυσκολία.

Τώρα η ΑΕΚ πρέπει να δει πώς θα αλλάξει, αν όχι αγωνιστικό πρόσωπο, τουλάχιστον νοοτροπία. Να μη σπαταλά ματς, να μην εμφανίζεται λίγη, ενώ είναι πολλά περισσότερα.

The post Αφού «σπατάλησε» ένα ματς, η ΑΕΚ προδώθηκε πάλι από τα κόρνερ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα