«O Καμπουράκος και οι Καλικάντζαροι» στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας υποδέχονται τα Χριστούγεννα και προσκαλούν τους μικρούς φίλους να απολαύσουν το ξεκαρδιστικό παραμύθι «O Καμπουράκος και οι Καλικάντζαροι», την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (ώρα 18:00), στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου 123 και Φιλαρέτου).

Πρόκειται για μια διαδραστική αφήγηση παραμυθιού από τις Ιφιγένεια Κακριδώνη, Σταυρούλα Παυλίκου και Μαρία Τερζάκη, με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Ο

Καμπουράκος τραγουδάει πολύ ωραία. Εχει όμορφο πρόσωπο, αλλά κανείς δεν μπορεί να το δει. Την πλάτη του βαραίνει μια καμπούρα κι έτσι κοιτάζει πάντα κάτω. Ο Καμπουράκος αγαπάει τη Μαργαρίτα, αλλά δεν ξέρει αν πρέπει να της το πει. Ο πατέρας της θέλει να την παντρέψει με έναν πλούσιο και όμορφο νέο. Ωσπου έρχονται τα Χριστούγεννα και μαζί τους οι καλικάντζαροι και φέρνουν τα πάνω-κάτω!

Για παιδιά ηλικίας από τριών ετών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλλιθέας 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 09:00-14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14:00-20:00).

Βιβλιοθήκη Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς

Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα, 17675, Αθήνα

Τηλέφωνο: O Καμπουράκος και οι Καλικάντζαροι 210 3739651| www.piop.gr

The post «O Καμπουράκος και οι Καλικάντζαροι» στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα