H νέα τηλεόραση του ΟΤΕ λέγεται Cosmote TV

Είναι δεδομένο ότι το νέο, το καινούριο, μπορεί να έχει διαφορετικές μορφές, αφού υπάρχουν οι αναβαθμίσεις, υπάρχουν και οι επαναστάσεις. Υπάρχουν οι καινοτομίες, υπάρχουν και οι βελτιώσεις. Και κάπου εκεί, υπάρχουν και οι υβριδικές ανανεώσεις. Ετσι, η εμπλουτισμένη τηλεόραση του ομίλου ΟΤΕ, μετονομάστηκε σε Cosmote TV.

Πηγές του ΟΤΕ ξεκαθαρίζουν ότι η αλλαγή αυτή δεν γίνεται απλώς για λόγους στρατηγικής του ομίλου, προκειμένου

να συγκεντρώσουν όλα τα προϊόντα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας κάτω από μία, ενιαία «ομπρέλα». Η αλλαγή ονόματος συνοδεύεται _ παρατηρούν_ και από έναν υβριδικό «γάμο» μεταξύ της δορυφορικής και της ευρυζωνικής (iptv) πλατφόρμας, προσφέροντας interactive τηλεοπτικές υπηρεσίες, τόσο σε οικιακό, όσο και σε on the go περιβάλλον.

Προσομοιάζοντας τις ανάγκες του χρήστη-τηλεθεατή και ανταποκρινόμενη στις επιταγές της απαιτητικής καθημερινότητας, η Cosmote TV έρχεται λοιπόν για να του προσφέρει πλήρη ελευθερία στο τηλεοπτικό του περιβάλλον, επιτρέποντάς του να το διαμορφώσει όπως εκείνος κρίνει καλύτερα. Ο συνδρομητής μπορεί, πλέον, να επιλέξει τη συσκευή που θα χρησιμοποιήσει και την ώρα που θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα που επιθυμεί.

Ιδού ή γκάμα των επιλογών:

COSMOTE TV GO: το καλό νέο δεν είναι ότι κάποιος μπορεί να επιλέξει μέσα από ένα τηλεοπτικό μπουκέτο 33 καναλιών. Το καλό νέο δεν είναι ούτε ότι μέσα σε αυτά τα 33 κανάλια συγκαταλέγονται και όλα τα Cosmote Sport. Το καλό νέο είναι ότι όλα αυτά μπορεί ο συνδρομητής να τα δει (ακόμα) και στο κινητό του, αφού η Cosmote TV διαθέτει φορητότητα. Ακόμα και για εγγραφή σε ενσωματωμένο ή εξωτερικό σκληρό δίσκο αφού, πια, υπάρχει δυνατότητα και απομακρυσμένης εγγραφής.

COSMOTE REPLAY TV: από εδώ και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθεί κάποιος εάν έχασε τον αγαπημένο του αγώνα, σειρά, ντοκιμαντέρ ή ταινία, αφού η υπηρεσία έχει προνοήσει. Εως και 48 ώρες μετά, η ροή τού προγράμματος και οι λειτουργίες rewind, fast forward, pause, είναι ακόμα στα χέρια τού τηλεθεατή για να παρακολουθήσει ξανά το επεισόδιο που έχασε ή για να απολαύσει ένα «μαγικό» γκολ όσες φορές θέλει.

COSMOTE Cinema on Demand: όλοι έχουμε μια ταινία που θέλαμε να την δούμε στις αίθουσες, αλλά δεν προλάβαμε. Κι όλοι αγανακτούμε όταν καταλαβαίνουμε πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να τη δούμε στο σπίτι. Μέχρι τώρα. Επειδή ετούτη η υπηρεσία της Cosmote μάς δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης νέων ταινιών, απευθείας από τα χολιγουντιανά στούντιο και, μάλιστα, αμέσως μετά την πρώτη προβολή στους κινηματογράφους.

COSMOTE TV PLUS: λάτρεις των ντοκιμαντέρ, ταινιοφάγοι και λοιποί φανατικοί του home entertainment, φτάσατε στον προορισμό σας. Κλασικές ταινίες; Σειρές που έγραψαν ιστορία; Ιστορικά ντοκιμαντέρ; Ολα εδώ. On demand. Σε high definition. Και δωρεάν.

Ο διευθυντής της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, ήταν περιεκτικός στις δηλώσεις του: «Καλωσορίζουμε τους συνδρομητές μας στον ολοκληρωμένο κόσμο ψυχαγωγίας της COSMOTE TV. Στο νέο προηγμένο υβριδικό περιβάλλον της υπηρεσίας, τον πρώτο λόγο έχει ο συνδρομητής, που συνεχίζει να απολαμβάνει το πιο πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο και, ταυτόχρονα, έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το πότε, πώς και πού θα παρακολουθεί αυτό που τον ενδιαφέρει. Συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή τους στο Internet, πλέον όλοι οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες της COSMOTE TV».

Για τον νέο, υβριδικό κόσμο τής COSMOTE TV ο συνδρομητής μπορεί να απευθύνεται στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και, εννοείται, στο cosmotetv.gr. Και εάν θέλει αναλυτικότερες οδηγίες τεχνικής φύσεως, τότε θα τις βρει στο Cosmote TV Channel, στο YouTube!

The post H νέα τηλεόραση του ΟΤΕ λέγεται Cosmote TV appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα