Eurovision 2017: Με αυτό το τραγούδι θα πάει η Demy στο Κίεβο

00:47 7/3/2017 - Πηγή: Protagon

Ο,τι συνέβη το βράδυ της Δευτέρας αποτέλεσε μια εξαιρετική προθέρμανση για τον τελικό της διοργάνωσης, ανάμεσα στις υπόλοιπες χώρες που θα διαγωνιστούν. Στο τέλος της εκδήλωσης επελέγη το τραγούδι με το οποίο θα ταξιδέψει η Demy στο Κίεβο.

Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι που ακούστηκε στον ελληνικό τελικό της Eurovision 2017 και έχει τίτλο «This Is Love».

Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.

Στίχοι: Romy Papadea & John

Ballard.

Δείτε τα άλλα δύο τραγούδια που ερμήνευσε η Demy.

Angels

Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.

Στίχοι: Romy Papadea

When then morning comes around

Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος.

Στίχοι: John Ballard.

H Demy επί σκηνής (ert)

Οι θεατές και οι τηλεθεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας επέλεξαν το «This Is Love», ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η ποσόστωση στην ψήφο ήταν 70% κοινό (μέσω televoting) και 30% κριτική επιτροπή. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του «This Is Love» θα υπογράψει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision έγινε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Τη βραδιά παρουσίασαν ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ελενα Μπουζαλά.

O Αντώνης Λουδάρος και η Ελενα Μπουζαλά (ert)

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

The post Eurovision 2017: Με αυτό το τραγούδι θα πάει η Demy στο Κίεβο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα