11 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από τα Ελληνικά Πετρέλαια

Φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια επιβράβευσε τους άριστους των φοιτητών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα των υποτροφιών έχει πλέον καθιερωθεί και οι επιστημονικοί κλάδοι που επιλέγονται είναι οι τομείς Μηχανικής, Νομικής, Οικονομίας και Διοίκησης με εφαρμογές στη Διύλιση και Εμπορία Πετρελαιοειδών, καθώς και ο τομέας Ερευνας και Παραγωγής Υδραγονανθράκων.

Η τελική αξιολόγηση γίνεται από ανώτατα στελέχη του Ομίλου με απολύτως αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια.

Τρεις νέοι που κέρδισαν
υποτροφία, ο Σωτήρης, η Αθηνά και ο Παύλος (Ελένη Κατρακαλίδη)

Τον περασμένο Απρίλιο, τρεις φοιτητές, που κέρδισαν υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα από τον όμιλο, μίλησαν στο Protagon για τις σπουδές, τη ζωή τους στο εξωτερικό και τις σκέψεις τους για τα επόμενα βήματά τους. Δείτε περισσότερα εδώ.

Για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, 2016-2017, λόγω πολλών εξαιρετικά αξιόλογων υποψηφίων, δόθηκαν συνολικά 11 υποτροφίες. Ολοι οι υπότροφοι έχουν διακριθεί για τις άριστες επιδόσεις τους, τη συγκρότηση και τους ξεκάθαρους στόχους, με αποτέλεσμα να γίνουν δεκτοί στα πιο φημισμένα Πανεπιστήμια παγκοσμίως, όπως το MIT, LSE, Imperial, Harvard, New York University κ.ά.

Ο Πρόεδρος των ΕΛΠΕ, κύριος Ευστάθιος Τσοτσορός και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κύριος Γρηγόρης Στεργιούλης, συνεχάρησαν τους υποτρόφους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τους στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου και τους ευχήθηκαν «καλή επιτυχία στις σπουδές τους, διακρίσεις στον τομέα επιλογής τους και χάραξη μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας».

Αντίστοιχη η συνδρομή τους και στον Αθλητισμό. Στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, ο διεθνούς φήμης αθλητής του άλματος επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης μίλησε στο Protagon για το πώς η βοήθεια των ΕΛΠΕ «ισοσταθμίζει» την κρατική ολιγωρία και υποχρηματοδότηση.

Ο Αγγελος Βασιλείου λίγη ώρα μετά την προπόνηση, στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ (Ελένη Κατρακαλίδη)

Παρομοίως και ο αριστούχος έφηβος αθλητής Αγγελος Βασιλείου, που προπονείται με τη βοήθεια και των ΕΛΠΕ, και πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια κάθε χρόνο προκηρύσσει ένα πρόγραμμα υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές σε συγκεκριμένες χώρες της ΕΕ και σε συγκεκριμένα (αγγλόφωνα) προγράμματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

The post 11 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από τα Ελληνικά Πετρέλαια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα