Ζητείται... θαύμα για τον ΓΣΛ

Το πρωτάθλημα μπαίνει στη τελική του ευθεία και ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων "καίγεται" για βαθμούς! Τα περιθώρια έχουν στενέψει ιδιαίτερα για τους Θεσσαλούς μετά και την ήττα στον Υμηττό από τον Αμύντα και το μέλλον τους στην Α2 φαντάζει... θολό. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα καθώς αν ρίξει κάποιος μια ματιά στα επτά εναπομείναντα παιχνίδια θα διαπιστώσει ότι βάση λογικής, οι "πράσινοι" χρειάζονται ένα... θαύμα για να μείνουν στην κατηγορία.

Ευρισκόμενοι εντός της ζώνης του υποβιβασμού με 28 πόντους (έναν λιγότερο από το 14ο Ηράκλειο), έχουν να αντιμετωπίσουν τους Χολαργό (το

προσεχές Σάββατο), Καβάλα, Δούκα και Πανιώνιο εντός έδρας και εκτός τους Αρκαδικό, Εθνικό και Ψυχικό. Από τα επτά ματς δηλαδή τα πέντε είναι με ομάδες που κατέχουν η διεκδικούν θέση στα πλέι οφ. Τα ματς με Αρκαδικό και Καβάλα είναι ουσιαστικά αυτά που έχουν "στοχεύσει" από τώρα οι Θεσσαλοί, ενώ παράλληλα χρειάζονται και την εύνοια της τύχης στα ματς των υπόλοιπων ομάδων.

"Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα από δω και πέρα. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μία νίκη πριν τον τελικό με την Καβάλα, που είναι η ομάδα την οποία κυνηγάμε, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες", δήλωσε σχετικά ο τεχνικός του ΓΣΛ Γιώργος Σκαραφίγκας και πρόσθεσε: "Χρειαζόμαστε μία νίκη στην έδρα μας με τους μεγάλους, μία εκτός έδρας οπωσδήποτε και θα δούμε τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Μπορούμε να το καταφέρουμε, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και τις αδυναμίες που έχουμε. Το παιχνίδι με την Καβάλα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί θα πρέπει να καλύψουμε και μία μεγάλη διαφορά της τάξης των 23 πόντων".

Keywords
Τυχαία Θέματα