Ξυπνά μνήμες Α1 η αναμέτρηση Περιστέρι-Μαρούσι (pic)

O Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου επιστρέφει και πάλι στην έδρα του και κοντράρεται με το Μαρούσι αύριο (15:00), σε ένα ματς που ξυπνά μνήμες από την κοινή παρουσία των δύο ομάδων στην A1.

Oι δυο σύλλογοι θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και η αναμέτρηση αποτελεί το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ρομαντικούς του μπάσκετ στη χώρα μας, να αναβιώσουν μια κλασσική μονομαχία.

O Χριστόφορος Λυκογιάννης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΣΠ

αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με το Μαρούσι και υποστήριξε τα εξής:

«Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ και στηρίζεται στην δημιουργία των άσσων της, κυρίως του Σουρλή, ενώ μέσα στο καλάθι το σημείο αναφοράς είναι ο Σολωμός. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπούμε δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο, για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους μας και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, βασιζόμενοι στην πολύ καλή μας άμυνα».

Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη και θέλουμε να συνεχίσουμε μέσα στο 2017 με μια ακόμα καλή εμφάνιση. Κατά την διάρκεια της διακοπής δουλέψαμε πολύ και σκληρά ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι μέσα στο νέο έτος. Ο μήνας που διανύουμε είναι κομβικός για τον ΓΣΠ και τον στόχο της ανόδου που έχουμε θέσει. Υπάρχει η ποιότητα, η ικανότητα και η επιθυμία στην ομάδα να πετύχει το απόλυτο (5/5) που θα την εδραιώσει στις θέσεις που οδηγούν στην Α2. Η αρχή έγινε στην Κρήτη και θέλουμε όλοι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια με το Μαρούσι.

Περιμένουμε τον κόσμο μας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα!».

Δείτε την ανάρτηση του ΓΣΠ στο twitter:

O @GSP_1971 περιμένει την Κυριακή (15/1, 15.00) το #Μαρούσι. Πρώτος εντός έδρας αγώνας για το 2017! https://t.co/zanehtVIEV pic.twitter.com/JQaupf3aE3

— GS Peristeri Basket (@GSP_1971) 14 Ιανουαρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα