Ξεκίνησε χωρίς τους διεθνείς η ΑΕΚ (photo gallery)

Με απουσίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Παίκτες και τεχνικό τιμ της Ένωσης συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά γι' αυτή τη σεζόν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η προπόνηση διεξήχθη στο βοηθητικό κλειστό του ΟΑΚΑ,

με τον Γιούρι Ζντοβτς να μην έχει στη διάθεσή του, τους Ντίξον και Ιβάνοβιτς, αλλά και τον Χέρστον. Οι δύο πρώτοι έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Γεωργίας και Μαυροβουνίου αντίστοιχα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, ενώ ο τρίτος βρίσκεται στις ΗΠΑ, λόγω προσωπικού προβλήματος.

Την Παρασκευή (19/08) η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία και τη Γκράνισκα Γκόρα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς.

Η ανακοίνωση: «Στο αθλητικό κέντρο της Kranjska Gora θα κτιστεί η φετινή ΑΕΚ. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα διεξαχθεί από 19 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου. Η αποστολή της «Βασίλισσας» αναχωρεί αύριο (Παρασκευή 19/08, 08.20) από το «Ελ. Βενιζέλος» για Βενετία και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στη Σλοβενία. Κανονικά, στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο κλειστό του ΟΑΚΑ η πρώτη προπόνηση-συγκέντρωση των παικτών, η οποία πραγματοποιήθηκε απουσία των διεθνών».

Keywords
Τυχαία Θέματα