Β΄ Νότος: Οι κορυφαίοι

Παρουσιάζουμε τους MVP της 24ης αγωνιστικής στον Ομιλο Νότου της Β΄Εθνικής, κατά το δυνατόν πιστεύουμε να δικαιολογείται αν αφήνουμε με παράπονο κάποιους, φυσικά δεν γίνεται κάτι εσκεμμένα, αλλά είναι και μια ειδική διαδικασία χειρισμού, να ξεχωρίσουμε -απλώς- μερικούς μέσα σε σύνολο πολλών διακριθέντων. Υπάρχουν κι επόμενες αγωνιστικές, προς την τελική ευθεία.

1. Σπύρος Παναγιωταράς (Ιωνικός)Οι Νικαιώτες τρέχουν να προλάβουν ότι καλύτερο και μπορούν να περηφανεύονται πως οι επιλογές του καλοκαιριού, ως επί το πλείστον, έπιασαν τόπο
(εξαιρούμε πάντοτε τις ατυχίες με τραυματισμούς). Ο άσος της ομάδας του κόουτς Γούναρη, ο οποίος διαχειρίζεται αρμονικά το ρόστερ που παρέλαβε, ανέλαβε να δώσει λύσεις -στην περιφέρεια και στο ασόδυο- και τα πήγε περίφημα στην αναμέτρηση κόντρα στον Μανδραϊκό, στο κλειστό του Πλάτωνα. 2. Μιχάλης Πολυτάρχου (Περιστέρι)Ο ηγέτης -σε οργάνωση πολλές στιγμές αλλά κι επίθεση- των «κυανοκίτρινων» το έχει βάλει από την αρχή της σεζόν σκοπό να ανεβάσει μαζί με τους συμπαίκτες του, τους προπονητές τους και τους διοικούντες, την ομάδα -ξανά- στην Α2 και κόντρα στον Παπάγου ήταν εκ νέου αποτελεσματικός. 3. Σάκης Γεωργοπαπαδάκος (ΕΦΑΟΖ)Μόνιμος πρωταγωνιστής για την ομάδα του, ο έμπειρος «πιστολέρο»... όπλισε και στο παιχνίδι απέναντι στον Πανελευσινιακό στο Θριάσιο Πεδίο, αποδεικνύοντας πως η τέχνη μαθαίνεται και δεν ξεχνιέται ποτέ. 4. Γιάννης Στούκας (Μαρούσι)Παίκτης ειδικών αποστολών ο έμπειρος φόργουορντ βοήθησε με την σειρά του τους «κιτρινόμαυρους», όταν για σχεδόν όλη την διάρκεια του αγώνα με τον Τρίτωνα, τα έβρισκαν από σκούρα ως... μπαστούνια. 5. Παναγιώτης Καραβανάς (ΑΕΝΚ)Χρειαζόταν και ο ίδιος μια τέτοια παρουσία όπως με αντίπαλο τον Κρόνο. Η κολόνα της ομάδας των βορείων προαστίων είχε κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Προπονητής: Γιώργος Μακράκης (Εργοτέλης)Με κίνηση ρουά ματ, όπως έχασε τις προάλλες την παρτίδα στου Στρέφη, έτσι και ήταν τώρα ο νικητής, στην σκακιέρα, στο παιχνίδι με το Κορωπί στην Κρήτη, ένα καθοριστικό, ίσως, αποτέλεσμα για τους Ηρακλειώτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα