Τσαλδάρης: «Ισχυρό στην έδρα του το Ρέθυμνο»

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έστειλε τις ευχές του για την νέα χρονιά μέσω του blog που διατηρεί στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο δύσκολο εκτός έδρας ματς (7/1,17:00) της Δόξας Λευκάδας στο Ρέθυμνο για την 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά

όσα έγραψε ο έμπειρος γκαρντ της Δόξας:

«Πιστεύουμε σε καλύτερη πορεία

Καλησπέρα σε όλους

Για αρχή να ευχηθώ καλή χρόνια και χρόνια πολλά .Το 2017 να φέρει μεγαλύτερη αισιοδοξία ‎και λιγότερα προβλήματα για όλο το κόσμο.
Στα μπασκετικά τώρα,εμείς μετά την ήττα που κάναμε με τα Τρίκαλα μέσα στο σπίτι μας, είμαστε στη πιο δύσκολη θέση σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας για‎ τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα αυτό μας πάει πολύ πίσω και τώρα θα πρέπει να τρέξουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Πρώτο ματς που θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια νίκη και να πάρουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια είναι αυτό στο Ρέθυμνο. Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο γιατί ο αντίπαλος μας, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του, είναι παραδοσιακά πολύ ισχυρός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε θετικά τη νέα χρονιά.

Με αυτό και με την επιστροφή των τραυματιών αλλά και με τις νέες προσθήκες, πιστεύουμε σε μία καλύτερη πορεία.

Καλή χρονιά και πάλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα