Τσαμπής: «Νίκη… σωτηρίας!»

Η Πεύκη πήρε τεράστιο «διπλό» μέσα στην έδρα του Ικάρου Νέας Σμύρνης και με αυτό το αποτέλεσμα στις αποσκευές της ελπίζει πολύ περισσότερο στο δύσκολο έργο της παραμονής στην Γ Εθνική. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Στράτος Τσαμπής με 22 πόντους και 3 τρίποντα.

Ο Χαρισματικός σκόρερ τον οποίο έχουμε συνηθίσει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες ήταν στην νίκη της ομάδας του κόουτς Κοντομηνά και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο Basketblog τόσο για την νίκη της ομάδας του, όσο και στην πορεία της φέτος,

ενώ ακόμα αναφέρθηκε στο επίπεδο της φετινής Γ Εθνικής, αλλά και στους λόγους που συμφώνησε με την ομάδα το καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

«Μεγάλη νίκη για εμάς , παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και καταφέραμε να την κερδίσουμε μέσα στην έδρα της. Νίκη που μας βάζει δυνατά στο παιχνίδι της σωτηρίας πια!»

Αναφερόμενος στο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Γ Εθνικής δήλωσε: «Μακράν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων στη Γ εθνική, καθώς κάθε αγωνιστική δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους όπως φαίνεται και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα άλλωστε».

Για την επιλογή του να υπογράψει με την ομάδα της Πεύκης: «Είναι συνειδητή μου επιλογή να παίζω σε ομάδες κοντά στο χώρο της εργασίας μου, καθώς έχω ένα studio γυμναστικής και η ομάδα της Πεύκης είναι γνωστή στο χώρο για την αξιοπιστία της καθώς και για τους φιλόδοξους στόχους που έχει, παρότι φέτος στην πορεία αλλιώς ξεκινήσαμε και δυστυχώς αλλιώς έχουμε καταλήξει. Ήταν μια γρήγορη και εύκολη απόφαση για έμενα. Θα ήθελα να τονίσω την συνεισφορά του προέδρου μας του κυρίου Μακρυνιώτη, ο όποιος είναι κύριος, καθώς παρά την κακή πορεία της ομάδας ,είναι πάντα δίπλα μας και δεν χρωστάει σε τέτοιους καιρούς κανέναν μισθό!»

Keywords
Τυχαία Θέματα