Το στοίχημα του Σαββάτου

Μέτριο σε όγκο, αλλά όχι αδιάφορο από επιλογές είναι το σημερινό κουπόνι, με την stoiximan.gr basket league να ξεχωρίζει με έξιο αναμετρήσεις.

Αρχή όπως πάντα με τα δικά μας και το 1,22 στο διπλό της ΑΕΚ στο Λαύριο είναι δελεαστικό. Οσο φιλότμοι και ισχυροί εντός και αν είναι οι γηπεδούχοι, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων.


Ντέρμπι επιβίωσης το Απόλλωνας - Τρίκαλα

κι επειδή οι Πατρινοί αν χάσουν... πέφτουν όσο νωρίς κι αν είναι, εξηγείται ο άσος του 1,36. Τον στηρίζουμε, θα έρθει.


Αρης - Ρέθυμνο επίσης ενδιαφέρον το 1,22 του άσου. Κουρασμένος, ελλιπής και ασταθής ο Αρης, αλλά το Ρέθυμνο που έχασε μέσα από Λευκάδα και Κολοσσό, αλλού θα ψάξει νίκες.


Κολοσσός - ΠΑΟΚ λογικό το 1,70-2,22 αλλά πορσπερνάμε. Δεν βγάζεις άκρη με τον φετινό ΠΑΟΚ, δεν βάζεις και τα λεφτ΄σου.


Στο Λευκάδα - Προμηθέας θα κυνηγούσαμε την έκπληξη του διπλού αν ήταν αουτσάιντερ. Τώρα, με 2.00-1.85 άσος σε ζητούμενο. 50-50 είναι το ματς οπότε για φαν μπετ το μεγαλύτερο...


Κόροιβος - Κύμη τέλος, μικρό το 1,57 του άσου για τον ψυχοβγάλτη Κόροιβο, αλλά πιθανότερο αφού η Κύμη εκτός Χαλκίδας χάνει πολύ μεγάλο μέρος της δυναμικής της.


Στην Τουρκία η δράση αρχίζει με το Μπεσίκτας - Κολετζλιλέρ, το χάντικαπ ισορροπείται στους 24,5 πόντους και αρκούντως σοβαρή να είναι η Μπεσίκτας δίνει άνετο άσος στο 1,87.

Γκαζιαντέπ - Γεσλιγκίρεσουν ισχυρός άσος αφού είναι σε φόρμα η γηπεδούχος, αλλά το 1,22 μας... μαγκώνει αφού δεν είναι και κανα μεγαθήριο.


Τραμπζόν - Μπουγιουκ τέλος, καλός άσος του 1,55 αφού έχει βρει φόρμα και ηΤραμπζόν και παίρνει αποτελέσματα.


Η Γερμανία έχει μόνο τρία ματς σήμερα, με το Βούρτσμπουργκ - Μπάγερν να προσφέρει ένα εύκολο διπλό του 1,13 για τη φορμαρισμένη Μπάγερν αλλά το 11,5 του χάντικαπ είναι οριακό.


Μπραουσβάιγκ - Ολντενμπουργκ είναι ανοιχτό σε όλα και δεν εμπνέει το 1,65 του διπλού, αλλά ούτε η κόντρα αφού οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι.


Γκέτιγκεν - Ουλμ, δυνατό διπλό σε καλήτιμή του 1,33 και το επιλέγουμε στο δελτίο μας.


Τα συνηθισμένα δύο ματς του Σαββάτου έχει η Ισπανία, με πρώτο το Βαλένθια - Γκραν Κανάρια. Το ματς είναι πιο ντέρμπι από το 1,26 του άσου, αλλά... άσος, σε τρομερή φόρμα οι γηπεδούχοι και ανώτερη κλάση.


Μπέτις - Τενερίφη λογικό το 1,67 του διπλού αλλά το αποφεύγουμε αφού οι Σεβιγιάνοι κάνουν κάτι κουλά στην έδρα τους.


Η Γαλλία έχει κύπελλο και αξίζει το 1,33 του διπλού της Λιλ στο Λε Μαν και ο άσος της Παρί στο 1,29 με τη Ντιζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα