Το στοίχημα του Σαββάτου

Πολύ... άσο σε μικρές τιμές έχει το σημερινό μενού από το ευρωπαϊκό κουπόνι του μπάσκετ. Λίγες οι ευκαιρίες, αλλά αρκετά τα ισχυρά σημεία για να φτιάξουν ένα καλό γινόμενο.

Στην stoiximan.gr Basket League αρχίζουμε με το Απόλλωνας - Λευκάδα και το 1,44 είναι μικρό. Οι φιλοξενούμενοι θα το παλέψουν, ο άσος έχει πρώτη τύχη, αλλά με πλεονέκτημα 6-7 πόντων πάμε στο διπλό.


Αρης - Κολοσσός το 1,33 παραείναι ψηλό, αν και δικαιολογείται από την αστάθεια και το.. ξεκλήρισμα

του Αρη. Θα το ποντάρουμε δυνατά, καλή τιμή, ευκαιρία.


Κύμη - ΠΑΟΚ σε ντέρμπι με την πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα της χώρας και όχι μόνο τον ΠΑΟΚ. Πολύ δελεαστικό το διπλό του 1,70 θα το πάρουμε με τα ρίσκα που έχει και... βοήθειά μας.


ΑΕΚ - Κόροιβος και το 20,5 του χάντικαπ είναι μπόλικο αλλά όχι ανέφικτο. Απρόβλεπτες ομάδες και οι δύο, κανονικά είναι για πολλά το ματς, αλλά θα πάμε στην πιο σίγουρη λύση του όβερ στο 154,5 και μάλιστα αουτσάιντερ στο 1,95 αφού ο Κόροιβος τα... εμπνέει τα όβερ.


Ρέθυμνο - Προμηθέας τέλος, λογικός άσος στο 1,33 που αποτελεί άλλη μια ισχυρή επιλογή μας αφού οι Κρητικοί στην έδρα τους δείχνουν αχτύπητοι μέχρι τώρα.


H Τουρκία έχει τρία ματς με ξεκάθαρα φαβορί που δεν προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες. Εχει νόημα να αναζητήσουμε το δπλό με χάντικαπ 9,5 πόντων και απόδοση 1,95 στο Μπαλικεσίρ - Μπεσίκτας λόγω της φόραμς των φιλοξενούμενων.


Η Μπουγιουτσεκμετσέ υποδέχεται τον... σάκο του μποξ Κολετζλιλέρ. Το 17,5 είναι στις... ταρίφες των φιλοξενούμενων, αν και οι γηπεδούχοι δεν είναι κάτι τρομερό.


Καρσίγιακα - Γεσλιγκίρεσουν τέλος, δεν έχει νόημα να μπλέξομε με δύο από τις αραδοσιακά πιο... περίεργες ομάδες σε αποτελέσματα στην Τουρκία. Ας κάνουν ο,τι θέλουν χωρίς τα λεφτά μας.


Η Γερμανία έχει τέσσερα παιχνίδια σήμερα. Γκέτιγκεν - Ράστα Φέστα σε τίμιο άσο του 1,26. Εντάξει, δεν είναι κανα θηρίο οι γηπεδούχοι, αλλά οι φιλοξενούμενοι χάνουν σταδιακά τον αρχικό ενθουσιασμό και μαζί... όλα τα ματς.


Ολντενμπουργκ - Βόννη με έναν ακόμα μικρό άσο της ημέρας στο 1,33 που δεν έχει καμία λογική. Πιο καλό το όβερ 164,5 στο 1,95 και για σημείο θα διαλέγαμε το διπλό με τους 6,5 πόντους στο 1,93.


Βούρτσμπουργκ - Αλμπα τέλος και μια καλή ευκαιρία στο 1,60 του διπλού. Εχει φορμαριστεί η Αλμπα, τα παίρνει αυτά τα ματς, την εμπιστευόμαστε.


Στην Γαλλία είχε φορτωμένο πρόγραμμα χθες και απόψε είναι ένα από τα πιο φτωχά Σάββατα. Βιλερμπάν - Λιμόζ λογικός άσος του 1,36 χωρίς να ενθουσιάζει πάντως απεναντι στη σκληρή και απρόβλεπτη Λιμόζ.


Νανσί - Αντίμπ παίζουν οι... νεκροί με τους πεθαμένους. Το 1,47 προκαλεί γέλια και για να μην έχουμε... κλάματα αδιαφορούμε για το ματς.


Ορλεάν - Λε Μαν τέλος σε ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Σωστό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, θα ρισκάρουμε σε ζητούμενα με ξερό άσο του 2,45. Πες το ένστικτο, αλλά θα το κάνουμε.


Η Ισπανία ανοίγει την αγωνιστική της με δύο ματς. Βαλένθια - Μπιλμπάο σε μικρό άσο του 1,17, πιθανό χάντικπ στα... όρια όμως με το 9,5 και καλό οβεράκι στρους 161,5 και απόδοση 1,88.


Ομπραντόιρο - Μπανταλόνα κι εδώ φαβορί οι γηπεδούχοι, σωστή η τιμή του 1,38 αλλά η Μπανταλόνα κάνει κάτι κουλά και μας έχει φοβίσει. Δεν έχει κάποια σταθερά το παιχνίδι, καλύτερα να το αποφύγουμε.


Με ένα ματς αρχίζει και η Ιταλία, αλλά δεν ασχολούμαστε. Βαρέζε - Καντού παραπαίουν αμφότεροι και όσο κι αν η έδρα έχει πρώτο λόγο, στο 1,47 δεν μας απασχολεί.


Να κλείσουμε με μια καλή περίπτωση από την Αδριατική λίγκα, το διπλό της Παρτιζάνη στην έδρα της Κρκα με 1,57.

Keywords
Τυχαία Θέματα