Το στοίχημα της Τετάρτης

Γεμάτο πρόγραμμα σήμερα, με δράση σε τρεις διοργανώσεις και καλές αποδόσεις σε ενδιαφέροντα παιχνίδια.


Πάμε από το Eurocup, με Χίμκι - Μπάγερν και απόλυτα σωστό το 1,25 του άσου. Οι Ρώσοι πείθουν περισσότερο, τους εμπιστευόμαστε.


Νίζνι - Χάποελ Ιερουσαλήμ και ενώ το 2,80-1,47 δείχνει λογικό με βάση τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους, θα ρισκάρουμε την κόντρα. Οχι απαραίτητα σε σκέτο άσο, αλλά με το χάντικαπ των 4,5 πόντων στον άσο του 1,97.


Λιέτουβος

- Ζενίτ πολύ αμφίρροπο προτιμάμε το όβερ του 168,5 στο 1,87.


Τσεντεβίτα - Μάλαγα άλλο ένα ντέρμπι της αγωνιστικής. Πιο ενθουσιώδεις οι Κροάτες, πιο έμπειροι οι Ισπανοί δεν έχει κάπου να πιαστούμε με το ματς.


Ουλμ - Λιεκταμπέλις σε λογικό άσο που δίνει ψίχουλα το 1,18 και πιθανό όβερ στους 167,5 πόντους στο 1,90.


Αλμπα - Βαλένθια διπλό του 1,47 που έχει νόημα αφού οι Ισπανοί είναι και δυνατοί και αξιόπιστοι, στοιχεία που λείπουν εσχάτως από την Αλμπα.


Μούρθια - Κούμπαν σε ιδιαίτερο ματς με τον Κατσικάρη νυν της Μούρθια να αντιμετωπίζει την πρώη ομάδα του. Θα θέλει να αποδείξει, αλλά στην κατάσταση που είναι η Μούρθια, δεν φαίνεται τρόπος να σπάσει το διπλό του 1,50.


Γκραν Κανάρια - Φουενλαμπράδα λογικός άσος του 1,13 και παίζεται και το χάντικαπ των 11,5 πόντων στο 1,97 παρά τις ιδιαιτερότητες που έχει πάντα ένας εμφύλιος.

Στο τσάμπιονς λιγκ τα δύο δυνατά στηρίγματα είναι τα ελληνικά. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο έμπειρος από την Παρτιζάν και το 1,47 είναι άκρως δελεαστικό και η μεγάλη ευκαιρία της ημέρας.


Το Γιουβέντους - ΑΕΚ είναι πιο ντέρμπι και λόγω έδρας και επειδή οι Λιθουανοί είναι καλή ομάδα. Δεν γίνεται όμως η ΑΕΚ που λέει ότι έχει μεγάλες βλέψεις στη διοργάνωση να χάσει ματς από αυτούς. Το 1,55 επιλογή μας.


Στο Σάρατοφ - Ολντενμπουργκ θα ποντάρουμε στο όβερ 166,5 του 1,91 χαλαρά και δεν θα ασχοληθούμε με σημείο.


Αλλο αμφίρροπο το Μακάμπι Ρισόν - Λούντβιγκσμπουργκ, οριακά αποδεκτό το 1,67 του άσου των Ισραηλινών αλλά όχι για σοβαρά μπλεξίματα και πονταρίσματα.


Συνέχεια των ντέρμπι με το Φρανκφούρτη - Καρσίγιακα. Τελείως απρόβλεπτοι οι Τούρκοι, πιο σταθεροί αλλά όχι μεγάλων δυνατοτήτων οι Γερμανοί. Προσπερνάμε.


Σάσαρι - Νίμπουργκ τέλος, το 1,38 του άσου δεν ικανοποιεί, οι Τσέχοι είναι καλή ομάδα, μπορούν να κοντράρουν, πιο πιθανό το διπλό με 8,5 πόντους στο 1,62.


Στο Europe cup της FIBA έχει μια καλή ευκαιρία στο 1,80 του διπλού της Ουσάκ στην Οραντέα. Οχι ότι είναι τίποτα αξιόπσιτοι οι Τούρκοι αλλά τελευταία έχουν βρει ρυθμό και μπορούν να περάσουν.


Γερός άσος το 1,22 της Γκαζιαντέπ με την Τσιμπόνα, αξίζει το ρίσκο του 2,17 στο διπλό της Ορτέζ μέσα στην Οστάνδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα