Το στοίχημα της Τετάρτης

Ένα κουπόνι… σιδηρόδρομος υπάρχει σήμερα με Γιούροκαπ και Τσάμπιονς Λιγκ και έστω και σε αχαρτογράφητα νερά, έχει ενδιαφέρον το… κολύμπι.

Πάμε με το νεοσύστατο τσάμπινος λιγκ πρώτα, που στη χθεσινή του πρεμιέρα μας έδειξε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων σε αυτόν τον πρώτο γύρο.

Κατάγια – Μακάμπι Ρισόν είναι ένα ντέρμπι που δεν έχει λόγο να μας απασχολήσει ειδικά σε πρεμιέρα.

Οραντέα – Καρσίγιακα στη Ρουμανία με το διπλό του 1,44 να κρίνεται λογικό, αλλά να μην μας πείθει. Οι Τούρκοι δεν είναι καλοί φέτος, ψάχνονται ακόμα και αν δεν τους τσεκάρουμε κυρίως για

το πόσοι σοβαρά θα πάρουν απ’ την αρχή τη διοργάνωση, τους αφήνουμε ήσυχους.

Κίμικ – Σάρατοφ θα πάμε σε αυτό το διπλό του 1,44. Αξιόμαχοι οι γηπεδούχοι Ουκρανοί, αλλά ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι τους οποίους θα εμπιστευτούμε κρατώντας και το όβερ στους 165,5 πόντους σε απόδοση 1,87.

Ουσάκ – Νεπτούνας με τον άσο σωστό φαβορί, αλλά όχι και ικανοποιητικό στο 1,29. Οι Τούρκοι είναι αυτοί που νίκησαν την Φενέρ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχουνς καλούς Αμερικανούς, αλλά και οι Λιθουανοί είναι σοβαρή ομάδα. Επιλογή ο άσος, αλλά περιμέναμε καλύτερη τιμή.

Βέντσπιλς – Ολντενμπουργκ σε μεγάλο ντέρμπι το οποίο μας δίνει μόνο την επιλογή του όβερ στους 157,5 πόντους στο 1,83 και αφήνουμε το σημείο εκτός.

Ράντομ – ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του «δικέφαλου» με το 1,70 του διπλού να θεωρείται… προκλητικό. Οι Πολωνοί έχουν μαζέψει κάτι Αμερικάνους και δεν είναι για πέταμα, ο ΠΑΟΚ ακόμα παραπατάει, αλλά θα είναι έκπληξη ολκής αν χάσει.

Μόρναρ – Οστάνδη σε ντερμπάκι με τους Μαυροβούνιους να έχουν σημαντική ενίσχυση εκ των ΗΠΑ και τους Βέλγους καλύτερη ποιότητα. Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι στο 1,70 αλλά όχι για να ποντάρουμε πάνω τους.

Λούντβιγκσμπουργκ – Παρτιζάν με τους Γερμανούς φαβορί και το 1,47 άσχημη τιμή. Αυτή είναι η λογική εξέλιξη του αγώνα, αλλά όχι σε στοιχηματική ευκαιρία.

Λε Μαν – Βενέτσια μία από τα ίδια. Κι εκεί 1,47 ο άσος αλλά οι Ιταλοί παρότι ακόμα δεν έχουν στρώσει, δεν είναι και για τόσο αουτσάιντερ.

Βαρέζε – Βιλερμπάν επίσης σε φαβορί άσο του 1,40, επίσης σε επιφυλακτική αντιμετώπιση και μάλλον το διπλό με χάντικαπ στους 5,5 πόντους και απόδοση στο 1,83 θα είναι η επιλογή μας.

Πάμε στο Γιούροκαπ με αρχή από το Μπουντούτσνοστ – Μάλαγα. Φαβορί δίνονται οι Μαυροβούνιοι στο 1,85, εμείς θα πάρουμε απλά το όβερ των 161,5 πόντων στο ελκυστικό 1,91.

Τσεντεβίτα – Λιεκταμπέλις με λογικά μικρό στο 1,18 τον άσο αλλά όχι και το χάντικαπ των 9,5 πόντων για τους σοβαρούς Λιθουανούς των Λαβρινόβιτς. Πάμε στο διπλό με χάντικαπ στο 1,87.

Ουλμ – Ολίμπια επίσης λογικά μικρός άσος του 1,13 και εδώ και με το χάντικαπ των 12,5 πόντων εφικτό στο 1,91.

Μπάγερν - Μούρθια γερός άσος του 1,26 και επιλογή – στήριγμα για σήμερα αφού επιμένουμε ότι ο Τζόρτζεβιτς έχει κάνει καλή ομάδα στο Μόναχο.

Μπιλμπάο – Αλμπα στο 1,15 ο άσος δεν πείθει, πιο καλή επιλογή είναι το όβερ στους 163,5 πόντους και στο 1,90.

Φουενλαμπράδα – Χίμκι σε μια καλή περίπτωση διπλού στο 1,75 που κρίνεται δελεαστικό και θα μπει στο δελτίο μας, αφού έχουν υψηλές βλέψεις οι Ρώσοι και καλύτερο ρόστερ.

Φινάλε με Βαλένθια - Χάποελ Ιερουσαλήμ και μεγάλη ευκαιρία το όβερ 157,5 πόντους στο 1,91 που θα είναι και η ενασχόλησή μας με το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα