Το στοίχημα της Παρασκευής

Ενα... κουπόνι μόνο του είναι το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, με τους δύο σημερινούς ημιτελικούς διανθισμένους από πλήθος ειδικών στοιχημάτων να μας δίνει κάποιες καλές ευκαιρίες πονταρίσματος.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, τον ρώσικο εμφύλιο θα εμπιστευτούμε τον άσο του 1,30 της ΤΣΣΚΑ. Τιμή μάλλον μεγαλύερη από την αναμενόμενη, σε παιχνίδι που απ' όπου κι αν το δεις, δε γίνεται να έχει άλλη εξέλιξη. Μια χαρά η Λόκο, αλλά οι υπερβάσεις θα τελειώσουν απόψε.

Στα

ειδικά στοιχήματα, το όβερ στις 5,5 ασίστ του Τεόντοσιτς σε τιμή 1,83 έχει τον χαρακτήρα ευκαιρίας. Καλή περίπτωση είναι και το όβερ 9,5 στους πόντους τον Σίνγκλετον, με απόδοση 1,87 και πολύ λογική αφού ο Αμερικανός παίρνει και μακρινά σουτ, έχει και τρίποντο και το διψήφιο είναι στις δυνατότητές του.

Τελευταίο ατομικό που προτείνουμε είναι το όβερ 1,5 τρίποντο του Τζάνινγκ. Παίκτης που όσο είναι στο παρκέ μόνο τρίποντα σουτάρει. Και βάζει τα περισσότερα. Μπορεί εύκολα να κάνει 2/4 και να πληρώσει.

Στον δεύτερο ημιτελικό, το Φενέρ - Λαμποράλ, οι Τούρκοι δίνονται φαβορί αλλά σε αυτή την περίπτωσξ το 1,35 μόνο ευκαιρία δεν το λέμε. Είναι η πιο λογική εξέλιξη, αλλά οι Βάσκοι είναι κλάση και δεν μπλέκουμε. Θεωρείται πιο ασφαλές να πάμε στο όβερ 155,5 στο 1,95. Ναι, είναι ημιτελικός Ευρωλίγκας, ναι, θα υπάρχει άγχος και πολλή τακτική, αλλά θα ποντάρουμε ότι θα ανοίξει το ματς και μάλιστα σε τιμές αουτσάιντερ. Για μικρότερα ρίσκα, το όβερ 149,5 σε τιμή 1,50 είναι αξιοπρεπέστατο.

Με την παραπάνω λογική, το όβερ 74,5 στους πόντους της Λαμποράλ με απόδοση 1,93 αποτελεί άλλη μια εναλλακτική.

Στα ειδικά στοιχήματα για όλο το φάιναλ φορ, ο MVP προσφέρει καλές τιμές για κάποιον που πιστεύει ακράδαντα μια ομάδα. Αν δηλαδή θεωρεί την ΤΣΣΚΑ φαβορί, το 5 στον Ντε Κολό και το 5,50 στον Τεόντοσιτς θεωρούνται σχεδόν... δεδομένα. Ειδικά αυτά για τους "πιστούς" των Ρώσων, αφού αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει τη Φενέρ εκεί τα πράγματα είναι πιο ζόρικα και δεν έχει κάτι να ασχοληθούμε, αφού έχει περισσότερους "ήρωες" αυτή η ομάδα, ανάλογα με την περίσταση.

Στους πρώτους σκόρερ, που δεν σχετίζονται με τον τροπαιούχο, ξεχωρίζουμε το 8 του Ντιλέινι που χαρακτηρίζεται... προκλητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα