Το στοίχημα της Κυριακής

Φουλ στη δράση και σήμερα η μπασκετική Ευρώπη και πάμε να δούμε ένα πολύ γεμάτο κουπόνι, με καλά φαβορί έστω και σε χαμηλές τιμές.

Πάμε απο την Ισπανία με τα μεσημερινά παιχνίδια και Μπέτις - Μπασκόνια αναμένεται πιομεγάλη κόντρα από αυτή που μαρτυρά το 3,85-1,29. Είναι ομάδα που μπορεί να πιάσει ρυθμό εντός η Μπέτις, παράξενο παιχνίδι αν και η ποιότητα των Βάσκων λέει διπλό.


Ρεάλ - Φουενλαμπράδα το ματς ισορροπείται στους 20,5 πόντους που είναι στο χέρι των Μαδριλένων. Λίγο ορεξάτοι να έχουν ξυπνήσει, το κάνουνκαι

μας δίνουν το 1,85.


Σαραγόσα - Τενερίφη δεν έχε λογική να είναι έστω και ελαφρά φαβορί οι γηπεδούχοι. Η Τενερίφη δείχνει σοβαρή σε διάρκεια, έχει δυνατότητες, δεν έχει εύκολο έργο, αλλά το 2,05 του διπλού σε προκαλεί να δοκιμάσεις την τύχη σου.


Εστουδιάντες - Ανδόρα επίσης δεν λέει κάτι το 1,65-2,30. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, ασταθέστατοι οι μέτριοι γηπεδούχοι. Η κοντράρουμε ή ακόμα καλύτερα πάμε στο όβερ 165,5 στο 1,90.


Μπαρτσελόνα - Γκραν Κανάρια καλό είναι το 1,26 του άσου. Γεμίζει η Μπαρτσελόνα, βρίσκει ανάσες και ρυθμό, θα το πάρει το ματς.


Μανρέσα - Μάλαγα τέλος, ορθότατο το 1,30 στο διπλό. Τεράστιες διαφορές, θα μιλάμε για βόμβα αν αλλάξει. Λέμε ότι δεν αλλάζει.


Νωρίς πιάνει δουλειά και η Τουρκία, στην οποία τα φαβορί δημιουργούν ένα ενδιαφέρον παρολί.


Λέμε και επιμένουμε και τα στοιχεία το επιβεβαιώνουν ότι είναι το πιο περίεργο πρωτάθλμα στην Ευρώπη, υπάρχουν μυστήριες συμπεριφορές ομάδων, αλλά η Τετράδα, Εφές, Μπάνβιτ, Φενέρ και Γαλατά σήμερα είναι πανίσχυρη με μπασκετική λογική. Και ειδικά το 1,30 της Εφές στη Γκαζιαντέπ, σε κάνει... να προβληματίζεσαι γιατί τόσο μεγάλο.


Πάμε την Ιταλία με γεμάτη αγωνιστική και μεσημέρι το Αβελίνο - Βενέτσια σε λογικό άσο του 1,38 αφού οι Βενετσιάνοι όλο το παλεύουν, όλο δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό και τελικά όλο κάτ βλέπουν να τους λείπει.


Βανόλι - Πέζαρο οι κακοί με τους χειρότερους. Ματς των δύο ουραγών, με τον άσο να είναι χαημλά στο 1,36 και να μας προκαλεί αποστροφή.


Πιστόια - Τορίνο καλό ντερμπάκι με κάθε εξέλιξη πιθανή. Κλειστό ματς λογικά, άρα ένα διπλό με αέρα 5,5 πόντων στο 1,67 εμπνέει.


Μπρίντιζι - Σάσαρι επίσης ντέρμπι, ομάδες ισόβαθμες και σε γενικές γρμαμές ισοδύναμες, το 1,67 του άσου επίσης δεν είναι ευκαιρία. Ισως όβερ στους 158,5 πόντους με 1,87.


Καζέρτα - Μπρέσια λογικό άσος σε σωστή τιμή 1,33. Μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή μας για σήμερα, τον εμπιστευόμαστε.


Τρέντο - Μιλάνο στο βραδινό παιχνίδι και όπου βρίσκουμε το Μιλάνο στο 1,33, χτυπάμε. Δεν δείχνει να γκελάρει, είναι σοβαρό, αξίζει εμπιστοσύνης.


Η Γερμανία έχει δύο ματς και αρκετά ξεκάθαρα. Τούμπιγκεν - Ουλμ σε διπλό του 1,17 με την Ουλμ πάντως εσάτως να κάνει νερά στο αγαπημένο της όβερ άρα και γενικά νας μας αφήνει ψιλοαδιάφορους.


Μπάμπεργκ - Ιένα με χάντικαπ 22,5 πόντων το οποίο παίζει όποιος πιστεύει ότι άπου θα θέλει να ξεσπάσει η Μπάμπεργκ για τις συνεχόμενες γκαντεμιές της στην Ευρωλίγκα. Στα μέτρα της είναι και επειδή δίνεται 1,93 σε τιμή αουτσάιντερ, παίζεται.


Στη Γαλλία υπάρχει το Μονακό - Παρί που δεν αλλάζει από τον άσο, αλλά στο 1,07 δεν προσφέρει συγκινήσεις. Το 13,5 είναι ακριβώς στο όριο, δεν ασχολούμαστε με το ματς.


Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προκύπτουν και στην VTB. Ο άσος της Αστάνα στο 1,30 με τη Μινσκ, το διπλό της Ρίγα στο 1,35 στο Περμ αλλά και το διπλό της ΤΣΣΚΑ στο 1,26 στο Κουμπαν, μπαίνουν με άνεση στα δελτία μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα