Θέλει... άλλα πέντε χρόνια ο Πάρκερ!

Μπορεί η ήττα από την Ισπανία να ήταν οδυνηρή, στην τελευταία παράσταση του Τόνι Πάρκερ με την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, αλλά αυτό δε μείωσε σε καμία περίπτωση την προσφορά στην χώρα του για 20 χρόνια, έχοντας αγωνιστεί με τους «Τρικολόρ» για πρώτη φορά στο Ευρωμπάσκετ U16 του 1997 και προσφέροντας ένα συγκινητικό «αντίο». Ο σπουδαίος ηγέτης

των Γάλλων, συνεχίζει ασφαλώς την καριέρα του, έχοντας αρκετές ακόμη προκλήσεις στα 34 χρόνια του, με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο ίδιος, μάλιστα, δείχνει πως δε σταματά να απολαμβάνει το μπάσκετ, ιδιαίτερα στην πόλη του Τέξας, επιθυμώντας να κλείσει 20 χρόνια παρουσίας σε αυτή, καθώς είχε μετακομίσει στο ΝΒΑ το 2001, από τη Ρασίνγκ των Παρισίων. Ο Πάρκερ, εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει για ακόμη πέντε χρόνια ως «Σπιρούνι», ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο, μία αξιοζήλευτη για πολλούς καριέρα.

«Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στους Σπερς με μία μεγάλη εμφάνιση. Θέλω να παίξω πέντε χρόνια ακόμη», ήταν η δήλωση του Πάρκερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις επιτυχίες της Εθνικής Γαλλίας, που ουσιαστικά επανέφεραν την χώρα στον μπασκετικό «χάρτη»: «Ως Γάλλος παίκτης, είμαι περήφανος για όσα πέτυχε η γενιά μου, κερδίζοντας όλα αυτά τα μετάλλια. Ειδικά στο Ευρωμπάσκετ του 2013, γράφτηκε η πιο μεγάλη μου στιγμή, καθώς τότε κατακτήσαμε για πρώτη φορά το χρυσό μετάλλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα