Τακιανός: «Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς»

Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε στην Βέροια του Φίλιππου με 83-74 στο παιχνίδι που έκλεισε την 26η αγωνιστική, και έκανε ένα ακόμα βήμα προς τα πλέι οφς. Ο Φώτης Τακιανός στις δηλώσεις του τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος, αναφέροντας ότι οι παίκτες του υπερέβαλαν εαυτούς.

Αναλυτικά:

«Στο παιχνίδι και οι δυο ομάδες έπαιζαν για τον δικό της στόχο η καθεμία και η καθεμία έδωσε τα πάντα για να παραμείνει στο στόχο της. Ξέραμε ότι θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Καταφέραμε και το κερδίσαμε και θέλω να

δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, με δύο παίκτες να αντιμετωπίζουν σοβαρή ίωση κι ένα σοβαρό τραυματισμό. Παρ’ όλα αυτά, όλα τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτόν. Είμαστε ευχαριστημένοι από το πρώτο μέρος του αγώνα, αλλά όχι από την εικόνα του δεύτερου, αλλά κι εν γένει πολλές φορές καταφέραμε και δημιουργήσαμε αξιόπιστες διαφορές, χωρίς όμως να μπορέσουμε να τις συντηρήσουμε. Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να δούμε στην προπόνηση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου για την προσπάθεια που καταβάλει. Εύχομαι καλή δύναμη σε ό,τι γίνει από εδώ και πέρα και να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα