Συνεχίζουν μαζί Άρης και Άγιος Λουκάς

Ο Άρης επισφράγισε την συνεργασία με την κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» για τα επόμενα δύο χρόνια, σε μια σημαντική κίνηση όσον αφορά την ιατροφαρμακευτική κάλυψη της ομάδας όσο και για τους κατόχους διαρκείας, που θα έχουν κάποια συγκεκριμένα προνόμοια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Κλινική θα προσφέρει πλήρη
ιατροφαρμακευτική κάλυψη στην ομάδα του ΑΡΗ, ενώ η εν λόγω συνεργασία θα αποφέρει οφέλη για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. Σας υπενθυμίζουμε τα προνόμια για τους κατόχους διαρκείας: - Απεριόριστες επισκέψεις όλο το 24ωρο στις ειδικότητες: Παιδιάτρου, Παθολόγου, Καρδιολόγου και Γυναικολόγου με προνομιακή τιμή 20€/επίσκεψη. - Έκπτωση 20% σε πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, υλικά και φάρμακα). - Έκπτωση 10% για νοσηλεία στο ποσό της συμμετοχής των ασφαλισμένων χωρίς όριο, και 15% για τους ανασφάλιστους (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, υλικά και φάρμακα). - Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγουσας εισαγωγής (εντός του Νομού Θεσσαλονίκης). Για τους κατόχους διαρκείας όλων των κατηγοριών και τις οικογένειες τους:* Ψηφιακή Μαστογραφία και test PAP με 40€/άτομο.* PSA 20€/άτομο. Ειδικά για τους κατόχους διαρκείας Gold και Platinum:* Δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία και test PAP ή PSA (1 ανά έτος και ανά κάτοχο). Το προφίλ του «ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα δυνάμεως 278 κλινών και βρίσκεται στην πευκόφυτη και όμορφη περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης. Κτίστηκε με κεφάλαια, τα οποία προήλθαν κυρίως από την Αμερική, και ανήκει στην AMG International (εταιρία μη κερδοσκοπική) που εδρεύει στην Chattanooga του Tennessee. Ήδη από το 1975, όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό, ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» ακολούθησε ένα διπλό σύνθημα. Από τη μια μεριά, τα λόγια του Ιπποκρατικού όρκου: «...επωφελείη των καμνόντων» (προς όφελος των ασθενών) και από την άλλη, τις λέξεις του Απόστολου Παύλου: «...μείζων τούτων η αγάπη». Ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι γενική Κλινική και καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων της ιατρικής. Ακόμη από το ξεκίνημά της, η Κλινική είχε το προνόμιο να συμπεριλάβει στο επιτελείο της ορισμένους από τους κορυφαίους ιατρούς της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας. Η νοσηλεία και η παραϊατρική φροντίδα είναι υψηλότατου επιπέδου. Τα τμήματα διαθέτουν εξοπλισμό υπερσύγχρονο και διαρκώς ανανεούμενο ώστε να ανταποκρίνεται στις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας.

Η Κλινική δέχεται τους ασθενείς όλων των κρατικών ασφαλιστικών οργανισμών και έχει ειδική συμφωνία με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα