Στον εισαγγελέα ο Ντίξον

Μία πολύ δύσκολη μέρα περνάει ο Μάικλ Ντίξον της ΑΕΚ μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη και στοίχισε την ζωή σε ένα 64χρονο άνδρα στο Μενίδι.

Ο Αμερικανός γκαρντ αυτή την στιγμή βρίσκεται στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων όπου και δίνει κατάθεση μετά την αυτόφωρη διαδικασία μαζί με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Νίκο Αλεξίου και την γυναίκα που τραυματίστηκε στο μοιραία δυστύχημα. Ο Ντίξον είναι πιθανό να δικαστεί ακόμα και σήμερα, αν αυτό

δεν συμβεί τότε θα λάβει τριήμερη προθεσμία. Το θέμα είναι αν θα διαταχτεί η κράτηση του ή θα του δοθεί άδεια να επιστρέψει τηνς Δευτέρα ή την Τρίτη.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο γεγονός:

«Αυτή την ώρα το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η θλίψη και η οδύνη όλης της ΑΕΚ για τον άτυχο συνάνθρωπο μας που έχασε την ζωή του και την οικογένεια του. Θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Σε ότι αφορά στον Μάικλ Ντίξον είμαστε δίπλα του και σε καμία περίπτωση δεν μας εκφράζουν όσα κυκλοφορούν για το μέλλον του στην ΑΕΚ. Είναι άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά που αποτελούν την προτεραιότητα μας αυτή την στιγμή. Τόσο η ΑΕΚ όσο κι εγώ ως δικηγόρος του είμαστε και θα είμαστε δίπλα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα