Στοίχημα: Υψηλότατο σκορ στο ΤΣΣΚΑ - Ζενίτ

Πλούσιο και το σημερινό κυριακάτικο "μενού" στο κουπόνι μπάσκετ και το Betarades.gr σας προσφέρει πεντάδα επιλογών από Ρωσία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Τουρκία.

Ας πάρουμε τα... πράγματα χρονικά. Ξεκινάμε με την ιταλική αναμέτρηση της Τορίνο με την Αρμάνι Μιλάνο. Η Τορίνο ηττήθηκε 87-79 στην έδρα της Μπρίντιζι και συνεχίζει με ρεκόρ 2-3 στην ιταλική λίγκα. Μετά από μεγάλη μάχη στην τελευταία περίοδο η «πλάστιγγα» έγειρε υπέρ της γηπεδούχου τελικά. Η

Αρμάνι παρέμεινε αήττητη μετά το 100-80 επί της Καζέρτα (στο 55-36 ήταν το σκορ στο ημίχρονο) Στη συνέχεια γνώρισε για τη Euroleague την ήττα με 106-102 από την Μπάμπεργκ παίζοντας παράταση (91-91 κανονική διάρκεια) και συνεχίζει εκεί με ρεκόρ 2-3. Το βασικό στοιχείο της Αρμάνι φέτος είναι η εξαιρετική επιθετική συμπεριφορά της με μέση επίδοση 87 πόντους στο ιταλικό πρωτάθλημα και 88.4 πόντους στην Euroleague. Το 164.5 φαίνεται πολύ μικρό για το ζεύγος γι’αυτό και η επιλογή Over 164.5.

Στήριγμα η Γκραν Κανάρια

Συνεχίζουμε με Ισπανία, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -10,5 πόντων για την Γκραν Κανάρια στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπέτις. Δεύτερη σερί νίκη για την Γκραν Κανάρια στο ισπανικό πρωτάθλημα, στην έδρα της Μούρθια με 57-76, φτάνοντας έτσι στο ρεκόρ 2-4. Την Τετάρτη αντιμετώπισε τη λιθουανική Λιετκαμπέλις για το Eurocup, τη νίκη 86-67 και παρέμεινε αήττητη. Η Μπέτις συνεχίζει με ρεκόρ 3-3 μετά τη νίκη 79-74 επί της Ομπραντόιρο. Η βελτίωση της Γκραν Κανάρια ήρθε από την πολύ δυνατή της άμυνα αφού δέχθηκε μόλις 60 από την Φουενλαμπράδα, 57 από τη Μούρθια και 67 από τη Λιετκαμπέλις οπότε παρομοίως θα αντιμετωπίσει και σήμερα την Μπέτις που εκτός της πρεμιέρας, όταν δηλαδή νίκησε την Εστουντιάντες στη Μαδρίτη, παρουσιάζεται απαράδεκτη εκτός έδρας.

Η τρίτη σημερινή επιλογή μας είναι το χάντικαπ + 7,5 πόντων για την Μπαλικεσίρ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάνβιτ. Η Μπαλικεσίρ δεν έχει ακόμα νίκη και στο μόνο ματς που μπορούσε να πετύχει την «παρθενική» της νίκη στη μεγάλη κατηγορία ήταν εναντίον της Μπουγιουκτσεκμετσέ που ήταν μπροστά συνεχώς αλλά δέχθηκε 15-27 επιμέρους σκορ στην τέταρτη περίοδο και ηττήθηκε τελικά με 77-80. Σήμερα υποδέχεται την Μπάνβιτ που εντυπωσιάζει με νίκες σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της αλλά την τελευταία εβδομάδα έχει παρουσιάσει μια κούραση χάνοντας τις διαφορές που «έχτισε». Μοιάζει ικανή να διεκδικήσει μέχρι σε ένα σημείο την πρώτη της νίκη η Μπαλικεσίρ οπότε αρκούμαστε στο +7.5 της γηπεδούχου.

Σκορ και θέαμα... στη Ρωσία

Η πιο δυνατή σημερινή μας επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τη VTB League. Η ΤΣΣΚΑ έχει δώσει τρεις αγώνες στην VTB και είναι αήττητη, όμως την προηγούμενη Κυριακή «φλέρταρε» με την πρώτη της ήττα, κερδίζοντας τελικά τη Σαράτοφ με 103-104 στην παράταση. Για την Euroleague πέτυχε εύκολη νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού με 75-81 και παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα της διοργάνωσης. Αήττητη και η Ζενίτ σε επίπεδο VTB, έχοντας δώσει τέσσερις αγώνες (προέρχεται από το 90-76 επί της ΒΕΦ Ρίγα). Στο Eurocup επικράτησε 84-79 της Μπούντουσνοστ και συνεχίζει εκεί με ρεκόρ 2-1. Παραδοσιακά η ΤΣΣΚΑ όταν υποδέχεται ισχυρές ομάδες αντί να προσέξει την άμυνά της περισσότερο, επιτρέπει στην αντίπαλο να σκοράρει καλά και η ίδια απλά ξεπερνά την αντίπαλη επιθετική επίδοση. Κάτι ανάλογο θα δούμε και σήμερα και παρά το μεγάλο προσφερόμενο όριο στους 173.5 πόντους η επιλογή είναι το Over 173.5.

Τέλος, πηγαίνουμε με το χάντικαπ +4,5 πόντων για την Μπρεμερχάβεν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λούντβιγκσμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Κακή εμφάνιση έκανε η Μπρεμερχάβεν στην έδρα της Γκέτινγκεν, ηττήθηκε με 76-66 και συνεχίζει στην Μπουντεσλίγκα με ρεκόρ 3-4. Η Λούντβιγσμπουργκ μετρά πέντε νίκες και τέσσερις ήττες μέχρι στιγμής. Σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται από το ατυχές 48-60 από την Μπάμπεργκ, ενώ ακολούθησε το εντυπωσιακό 99-56 επί της Ζολνόκι στο Champions League. Η Μπρεμερχάβεν μπορεί να φτάσει ακόμα και στη νίκη, προτιμότερη επιλογή το +4.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα