Στοίχημα: Υψηλό σκορ στη Μαδρίτη

Κυριακή 22/01 σήμερα και η αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το κουπόνι μπάσκετ περιέχει πολλά και ενδιαφέροντα ματς, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τέσσερα από αυτά και συγκεκριμένα με τα παιχνίδια Μπάγερν Μονάχου – Βόννη, Ολυμπιακός – Κόροιβος Αμαλιάδας, Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια και Βαρέζε – Ντιναμό Σάσαρι.

Ομάδα του Over η Μπάγερν
Πρώτος μας σταθμός για σήμερα

είναι η Γερμανία και η κόντρα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Βόννη, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η Μπάγερν βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής με ρεκόρ 14-3, προέρχεται από το νικηφόρο 65-75 επί της Λούντβιγκσμπουργκ, επιβεβαιώνοντας έτσι την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η Βόννη από την πλευρά της είναι στην 7η θέση με ρεκόρ 9-8, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 70-85 από την Μπάμπεργκ και μέχρι στιγμής δείχνει ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Αμφότερες αρέσκονται στο άναρχο παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση με κάθε κόστος ώστε να διακριθούν. Το όριο των 166,5 πόντων μοιάζει βατό και το Over θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή.

Ξεσπάει ο Ολυμπιακός με Κόροιβο
Ολυμπιακός και Κόροιβος Αμαλιάδας θα αναμετρηθούν σήμερα στις 17:00, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δεν τίθεται θέμα νικητή μιας και ο Ολυμπιακός είναι πολλές κλάσεις ανώτερος, συνεχίζει αήττητος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και δείχνει ικανός να διατηρήσει το αήττητο μέχρι το τέλος, διαθέτοντας για ακόμη μια σεζόν εξαιρετικό ρόστερ. Ο Κόροιβος από την πλευρά του βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 4-9 και ταξίδεψε στην Αθήαν με σκοπό να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική εμφάνιση, μιας και η νίκη φαντάζει κάτι το ακατόρθωτο. Πιστεύουμε πως το παιχνίδι θα έχει ρυθμό μιας και θα κινηθεί μακριά από σκοπιμότητες, και το όριο των 157,5 πόντων μας οδηγεί και εδώ στην επιλογή του Over.

Επιλέγουμε πόντους και στη Μαδρίτη
Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 19:30, συνθέτοντας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της ισπανικής λίγκας. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 13-3, προέρχονται από το δύσκολο αλλά νικηφόρο 78-81 επί της Μπανταλόνα και στη σημερινή αναμέτρηση θα ψάξουν ακόμη μια επιτυχία που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και στο +1 από τη φανταστικήΤενερίφη. Απέναντι στη Ρεάλ βρίσκεται η Βαλένθια, η οποία φιγουράρει στην 3η θέση με ρεκόρ 12-4 όντας μια νίκη κάτω από τους Μαδριλένους, προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Εστουδιάντες και στη σημερινή αναμέτρηση θα προσπαθήσει να «κλέψει» το ροζ φύλλο αγώνα ώστε να βάλει πλώρη για την κορυφή. Αμφότερες παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ και αν βρεθούν σε καλή μέρα, μπορούν να μας χαρίσουν ένα παιχνίδι «άγριας» ομορφιάς. Το όριο είναι στους 163,5 πόντους και το Over θα είναι η επιλογή μας.

Μονόδρομος η νίκη για Βαρέζε
Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα είναι η Ιταλία και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βαρέζε και Ντιναμό Σάσαρι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-11, προέρχονται από την ήττα με 79-86 από την Τορίνο, ωστόσο γενικώς έχουν βελτιώσει την παρουσία τους, όντας αρκετά ανταγωνιστικοί στα τελευταία παιχνίδια τους. Κόντρα στη Σάσαρι η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουν να πάρουν βαθμολογική ανάσα και ψυχολογική τόνωση και τα καλά νέα είναι πως μέσα στο «σπίτι» τους δείχνουν να τα καταφέρουν, μετρώντας τρεις νίκες και πέντε ήττες. Στον αντίποδα, η Ντιναμό Σάσαρι βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 8-7, προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 95-77 κόντρα στην Καζέρτα και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τις ώστε να εδραιώσει τη θέση της. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-6, δεν αποτελεί ιδιαίτερη απειλεί, έτσι θα επιλέξουμε τους γηπεδούχους με το χάντικαπ των +2,5 πόντων.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα