Στοίχημα: Μεγαλύτερο κίνητρο ο Ολυμπιακός

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Παρασκευή (24/03) η 28η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης, “εμφύλιοι” σε Ρωσία (Ούνιξ Καζάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Τουρκία (Νταρουσάφακα – Γαλατασαράι), ενώ

στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Η βασική πρόταση της ημέρας προκύπτει από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από τη σπουδαία νίκη με 64-66 μετά από παράταση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, “κλειδώνοντας” και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καταπληκτική άμυνα δεχόμενος μόλις 17 πόντους, στην 3η περίοδο οι ρόλοι αντιστράφηκαν και με επιμέρους σκορ 26-12 υπέρ των Σέρβων είχαμε το 43-42. Το παιχνίδι στη συνέχεια ήταν πολύ «νευρικό», με πολλές άστοχες βολές. Με τρίποντο ο Γκούντουριτς έκανε το 58-55, με τρίποντο ο Πρίντεζης ισοφάρισε και «έστειλε» τον αγώνα στην παράταση και τελικά όλα κρίθηκαν στο έξτρα πεντάλεπτο με εναλλαγές προβαδίσματος και το καλάθι στη λήξη του Γιώργου Πρίντεζη. Η Ρεάλ, από την πλευρά της, πήρε και το δεύτερο «clasico» κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 85-69 και διατηρήθηκε στην κορυφή της Euroleague, ισόβαθμη με την ΤΣΣΚΑ. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε σπουδαία άμυνα και πήρε προβάδισμα 41-27, ενώ στην επανάληψη βελτίωσε την επίθεσή της με αποτέλεσμα να μην απειληθεί ποτέ.

Ο Ολυμπιακός δείχνει εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα το σοβαρό του πρόσωπο, με την εντός έδρας ήττα από τη Γαλατασαράι την προηγούμενη εβδομάδα να αποτελεί την εξαίρεση, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν “πατάει” καλά τον τελευταίο μήνα. Οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Πάμπλο Λάσο, δεν έχουν μπει στη διαδικασία να εκφράσουν την προτίμησή τους σε κάποιον αντίπαλο για τα πλέι οφ, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί και από τα αποτελέσματα των δύο σημερινών “μονομάχων”, επομένως σε αυτόν τον τομέα βαδίζουμε στα “τυφλά”. Το γόητρο είναι το στοιχείο που θα μετρήσει απόψε και το μεγαλύτερο κίνητρο για ενδεχόμενη επικράτηση το έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα παίζει στο γήπεδό του, στο οποίο αναμένεται αρκετός κόσμος. Θέλει, παράλληλα, να πάρει και μια μίνι-εκδίκηση για το 83-65 του α' γύρου. Θα πάμε με τον γηπεδούχο Ολυμπιακό στο προσφερόμενο -2.5.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, από το Ούνιξ Καζάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μία επιλογή θα μπορούσε να αποτελέσει το Over 166.5 πόντοι, στο Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας ξεχωρίζει το Under 143.5, ενώ στον αγώνα της Νταρουσάφκα με τη Γαλατασαράι, η Νταρουσάφακα θα κερδίσει πιθανότατα, αλλά είναι προτιμότερο να αναμένουμε για το live, αναζητώντας μία καλύτερη απόδοση από το 1.25 στο οποίο προσφέρεται η ομάδα του Μπλατ.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα