Στοίχημα: Μεγάλο σκορ στην Τσεχία

Τα δεύτερα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κυριαρχούν στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (21/02). Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Γιουβέντους, στη μοναδική σημερινή αναμέτρηση με ελληνικό «χρώμα», ενώ οι υπόλοιποι αγώνες είναι οι Πινάρ Καρσίγιακα – Φρανκφούρτη, Νίμπουρκ – Σάσαρι και Όλντενμπουργκ – Σαρατόφ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Η βασική

επιλογή για σήμερα προκύπτει από το ματς της Νίμπουρκ με την Ντιναμό Σάσαρι. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, δύο εβδομάδες πριν στη Σαρδηνία, η Σάσαρι επικράτησε 94-72, χάρη στην εξαιρετική απόδοση που είχε στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο το επιμέρους σκορ ήταν 52-31, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Την τελευταία εβδομάδα αμφότεροι οι σημερινo;i αντίπαλοι είχαν υποχρεώσεις για τα Κύπελλο των χωρών τους. Η μεν Νίμπουργκ κατέκτησε, φυσιολογικά τον τίτλο στην Τσεχία, με τη νίκη 63-74 επί της Παρτνούμπιτσε στον ημιτελικό και το 72-52 επί της Οπάβα στον τελικό. Η δε Σάσαρι, συμμετείχε στο Final-8, έφτασε έως τον τελικό, μετά το 68-69 επί της Αβελίνο και το 77-70 επί της Μπρέσια, αλλά εκεί ηττήθηκε με 82-72 από την Αρμάνι.

Για το σημερινό αγώνα τα δεδομένα είναι πολύ απλά. Η διαφορά των 22 πόντων που έχει η Σάσαρι είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί, ειδικά από τη στιγμή που η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Νίμπουργκ, από την πλευρά της, αν θέλει να εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για ανατροπή, οφείλει να «τρέξει» το ματς και να αυξήσει κατά πολύ τις επιθέσεις της και το ρυθμό του αγώνα και, ως αποτέλεσμα, θα δώσει μικρότερη βαρύτητα στην άμυνά της. Ένα επιπλέον στοιχείο που θα επιτρέψει το γρήγορο παιχνίδι της Νίμπουρκ, με ενδεχομένως μεγάλο σκορ, είναι η κούραση της Σάσσαρι που έδωσε τρία πολύ έντονα ματς στο Ρίμινι για το Final-8, την Παρασκευή με την Αβελίνο, το Σάββατο με την Μπρέσια, την Κυριακή τον τελικό με την Αρμάνι. Στον παράγοντα κούραση, ας προσθέσουμε και το ταξίδι στην Τσεχία. Όλες οι συνθήκες για απόψε και το μεγάλο σκορ 94-72 του πρώτου αγώνα ευνοούν την επαλήθευση του Over 154.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα