Στοίχημα: Με τη φορμαρισμένη Γκραν Κανάρια

Σάββατο σήμερα και επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Πλούσια η δράση ανά την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο αγώνες, έναν από την Τουρκία και έναν από την Ισπανία. Συγκεκριμένα, οι αναμετρήσεις που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά είναι οι Μπεσίκτας – Νταρουσάφακα και Ομπραντόιρο – Γκραν Κανάρια. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr

πέρα από τα προγνωστικά μπάσκετ και τις εκτιμήσεις για τους αγώνες της ημέρας, μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, και έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και τον αγώνα Μπεσίκτας – Νταρουσάφακα. Η Μπεσίκτας γνώρισε την πρώτη της ήττα στην τουρκική λίγκα , με 82-77 από την Πινάρ, ωστόσο μεσοβδόμαδα επανήλθε και επικράτησε 85-66 της Ζιελόνα Γκόρα για το Champions League. Σήμερα υποδέχεται την Νταρουσάφακα σε ένα παιχνίδι που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τεστ για την ομάδα του Σαρίτσα. Η Νταρουσάφακα έχει πλήρες ρόστερ, το χρειάζεται, άλλωστε, για το διπλό μέτωπο Euroleague-BSL και η μεγάλη διαφορά μεταξύ των αγώνων σε BSL και Euroleague δημιουργείται από τις επιλογές των ξένων που χρησιμοποιεί ο Μπλατ εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού στην εγχώρια διοργάνωση.

«Μιλάει» η έδρα

Είναι επομένως λογικό για την Νταρουσάφακα να μην παίζει ολοκληρωτικά πλήρης στην Τουρκία, ενώ η Μπεσίκτας, που έχει έξι ξένους, μπορεί να τους χρησιμοποιεί όλους σε κάθε αγώνα. Παράλληλα, η Μπεσίκτας στην έδρα της είναι πανίσχυρη και εκεί θα «υποφέρουν» οι περισσότεροι αντίπαλοι. Αυτός είναι ο λόγος που προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί. Επιλογή η νίκη της εντυπωσιακής μέχρι σήμερα Μπεσίκτας, η οποία θεωρούμε ότι θα επικρατήσει στη σημερινή αναμέτρηση και θα τη στηρίξουμε.

Περνάμε στον δεύτερο αγώνα που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά για σήμερα, ανάμεσα στην Ομπραντόιρο και την Γκραν Κανάρια. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σημάδια βελτίωσης τελευταία και σήμερα αγωνίζονται εκ νέου μπροστά στο κοινό τους. Ωστόσο, το έργο τους δε θα είναι εύκολο, καθώς βρίσκουν απέναντί τους μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Ο λόγος για την Γκραν Κανάρια, η οποία μπορεί να ξεκίνησε τη χρονιά με τέσσερις ήττες, ωστόσο στη συνέχεια σημείωσε τρεις διαδοχικές άνετες νίκες και αν προσθέσουμε και το 4-0 του Eurocup, τότε μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι θα κατορθώσει να επιβληθεί και σήμερα και μάλιστα χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες.

«Τρομάζει» η Γκραν Κανάρια

Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Γκραν Κανάρια επικρατεί με διαφορά 26 πόντων κατά μέσο όρο (111-60 την Φουενλαμπράδα, 57-76 στην έδρα της Μούρθια, 86-67 τη Λιετκαμπέλις, 82-62 την Μπέτις και 75-98 την ΜΖΤ) και αυτές οι άνετες νίκες έχουν έρθει από την τεράστια βελτίωση που εμφανίζει στην άμυνα, δεχόμενη μόλις 64 πόντους ανά αγώνα. Με τον ίδιο τρόπο θα αγωνιστεί και απόψε η Γκραν Κανάρια. Θα επιδιώξει να περιορίσει την επιθετική λειτουργία της Ομπραντόιρο η οποία έχει προβλήματα στο σκοράρισμα, με 70 πόντους ανά αγώνα. Πρώτη επιλογή η Γκραν Κανάρια -4 και δεύτερη το Under 76.5 πόντοι της Ομπραντόιρο!

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα