Στοίχημα: Με VTB League και Ισπανία

Κυριακή (15/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τρία από αυτά τα παιχνίδια που βρίσκουμε στο κουπόνι μπάσκετ και συγκεκριμένα με τις αναμετρήσεις Νίζνι – Μινσκ. Ανδόρρα – Μπέτις και Τενερίφη – Μπαρτσελόνα.

Δίνει ξέφρενο ρυθμό η Νίζνι

Πρώτος μας σταθμός για σήμερα είναι η Ρωσία και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίζνι και Μινσκ για την VTB League.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-8, προέρχεται από την ήττα με 93-84 στην Αστάνα και παρά το γεγονός πως επιθετικά η ομάδα «τραβάει» πολύ, αμυντικά δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά, γεγονός που της στερεί το δικαίωμα να διεκδικεί το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια της. Η Μινσκ από την πλευρά της βρίσκεται στην 9η θέση με ρεκόρ 3-8, προέρχεται από τη συντριβή με 63-100 από την ΤΣΣΚΑ, σε ένα ματς όπου δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση σε κανένα σημείο του. Και οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται στο γρήγορο και επιθετικό μπάσκετ, η άμυνά τους είναι αρκετά εύθραυστη και στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να κερδίσει ο πιο εύστοχος και όχι αυτός που θα παίξει καλύτερες άμυνες. Το όριο των 170,5 πόντων μπορεί να φαντάζει υψηλό, ωστόσο οι δυο συγκεκριμένες ομάδες μπορούν να το ξεπεράσουν εύκολα. Επιλογή μας το Over 170,5.

Σκοράρει πολύ η Ανδόρρα

Η δεύτερη επιλογή μας για σήμερα προέρχεται από την Ισπανία και το πρωτάθλημα της ACB, εκεί όπου η Ανδόρρα φιλοξενεί την Μπέτις στις 19:30. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-7, προέρχονται από την ήττα με 96-92 από τη Ρεάλ στην παράταση και γενικώς είναι τόσο ανταγωνιστικοί κυρίως χάρη στην επιθετική τους δεινότητα. Εντός έδρας μετρούν το απόλυτο 7/7 και αναμένεται να παρασύρουν και την Μπέτις σε ένα γρήγορο ρυθμό που τους βολεύει ιδιαίτερα. Οι Σεβιγιάνοι από την πλευρά τους βρίσκονται στη 10η θέση με ρεκόρ 7-8, προέρχεται από το 76-68 επί της Μάλαγα φτάνοντας έτσι τις τρεις σερί νίκες και στη σημερινή αναμέτρηση θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί ώστε να πλησιάσουν κι άλλο την οκτάδα. Μακριά από το «σπίτι» τους έχουν τρεις νίκες και τέσσερις ήττες και δείχνουν να μην αλλάζουν αγωνιστική «ταυτότητα» ανάλογα με την έδρα. Το όριο στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζεται στους 164,5 πόντους και επιλογή μας θα αποτελέσει και εδώ το Over.

Το «χάλι» της Μπάρτσα συνεχίζεται

Τρίτος και τελευταίος μας σταθμός είναι η Τενερίφη, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι νησιώτες πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, βρίσκονται στην 4η θέση με ρεκόρ 11-4 και το εντυπωσιακό είναι πως παρουσιάζουν την ίδια σταθερότητα και αμυντική συνέπεια, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Προέρχονται από το διπλό στην έδρα της Μανρέσα με 74-79 και κόντρα στην Μπάρτσελόνα θέλουν να φτάσουν σε ακόμη μια επιτυχία ώστε να εδραιώσουν τη θέση τους εντός της πρώτης τετράδας. Οι Καταλανοί από την πλευρά τους βρίσκονται στη 2η θέση με ρεκόρ 12-3 ισοβαθμώντας με τη Ρεάλ στην κορυφή, ωστόσο η εικόνα τους είναι αρκετά κακή αι ιδίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 67-69 από τον Ολυμπιακό μένοντας δυο νίκες πίσω από την οκτάδα της Euroleague, ενώ για το πρωτάθλημα επικράτησαν εύκολα0 με 100-76 της κάκιστης Ομπραντόριο. Η αποψινή αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας για αμφότερες, οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος και το πιο πιθανό είναι να δούμε ένα παιχνίδι γεμάτο δύναμη και πάθος, παρά θέαμα. Το όριο των 153,5 πόντων δεν αποκλείεται να αποδειχθεί αρκετά υψηλό για τις δυο ομάδες, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Under.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα