Στοίχημα: Ματς αποδείξεων για ΑΕΚ

Δευτέρα σήμερα, οι επιλογές στο κουπόνι μπάσκετ μπορεί να είναι περιορισμένες σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο το ντέρμπι της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ διατηρεί το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα. Πάμε να

δούμε τι έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας.

Με Μανωλόπουλο η ΑΕΚ

Ξεκινάμε από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι γηπεδούχοι πηγαίνουν με νέο προπονητή στον πάγκο. Μεσοβδόμαδα η Ένωση ηττήθηκε 95-87 από τη Μονακό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Γιούρι Ζντοβτς ξέφυγε και πάλι από τα όρια, σε μία στιγμή που η ομάδα του έκανε προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά. Από την προηγούμενη σεζόν, ακόμη, υπήρχαν πολλά προβλήματα τόσο με τη συμπεριφορά του Σλοβένου κόουτς, ο οποίος έβγαινε πολύ συχνά εκτός εαυτού, επιτιθέμενος στους παίκτες του, όσο και αγωνιστικά, με τις πολλές αλλαγές παικτών. Όσα συνέβησαν στο Μονακό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ανέλαβε, πλέον, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, επικράτησε στο ΣΕΦ 81-73 της Νταρουσάφακα και «κλείδωσε» σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Στα του σημερινού αγώνα, η ΑΕΚ είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς ούτε ψηλότερα από την 3η θέση μπορεί να τερματίσει, αλλά και ούτε να απειληθεί από τον Aρη και να την χάσει. Ο «δικέφαλος» είναι, ωστόσο, ο ρυθμιστής της κορυφής του πρωταθλήματος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο που έχει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Α1 και αν περάσει από το ΟΑΚΑ θα είναι απίθανο να χάσει την πρωτιά. Παρά το γεγονός, όμως, ότι η ΑΕΚ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, θέλει μία μεγάλη νίκη για ν' αποδείξει ότι έχει ανέβει επίπεδο. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι το σημερινό ματς θα είναι πολύ δύσκολο, θα «μιλήσουν» οι άμυνες και η προτιμότερη επιλογή είναι το Under 147.5.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει η κόντρα στην Τουρκία ανάμεσα στην Νταρουσάφακα και την Μπεσίκτας. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται σήμερα τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν κοντά στην 4η Μπάνβιτ, ενώ η Μπεσίκτας είναι σχετικά άνετη, ούσα στην 3η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, αποτελεί ερωτηματικό ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι μετά την απογοήτευση που έφερε ο αποκλεισμός από το Champions League, από την Πινάρ Κασρίγιακα. Η έδρα έχει σαφές προβάδισμα, ωστόσο δεν παίζεται εύκολα το -6 των γηπεδούχων. Προτιμότερο να περιμένουμε το Live και να ποντάρουμε ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Δευτέρας. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα