Στοίχημα: Κοντράρει τη Φενέρ η Ζαλγκίρις

Πέμπτη (02/03) σήμερα και στο κουπόνι μπάσκετ "πρωταγωνιστούν" οι πέντε αναμετρήσεις για την Euroleague, κάνοντάς το άκρως ελκυστικό. Εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με δυο από τα πέντε παιχνίδια και συγκεκριμένα με τα Ερυθρός Αστέρας – Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις – Φενέρμπαχτσε.

Κυριαρχούν οι άμυνες στο Βελιγράδι
Ερυθρός Αστέρας και Μπάμπεργκ διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους, για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Οι Σέρβοι βρίσκονται

στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 13-10, προέρχονται από την άνετη επικράτηση με 77-58 επί της Γαλατασαράι και καλούνται να συνεχίσουν νικηφόρα και απέναντι στην Μπάμπεργκ, ώστε να εδραιώσουν τη θέση τους εντός της οκτάδας. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-15, προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 86-91 από τη Ζαλγκίρις και ουσιαστικά αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση, μιας και δύσκολα θα καλύψουν τη διαφορά των τεσσάρων νικών που απέχουν από την πρώτη οκτάδα. Κρατάμε τη νίκη της γηπεδούχου και επιπλέον επιλογή αποτελεί το Under 153.5 που ενισχύεται λόγω της απουσίας του Στρέλνιεκς για την Μπάμπεργκ, αφού η επιθετική λειτουργία της Μπάμπεργκ δεν θα έχει ένα σημαντικό «όπλο» απέναντι στην δεύτερη κορυφαία άμυνα της διοργάνωσης.

Δύσκολο το έργο της Φενέρ στη Λιθουανία
Δεύτερος σταθμός μας για σήμερα είναι η Λιθουανία και η αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τη Φενέρ. Οι Λιθουανοί βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-13 και προέρχονται από φανταστική εμφάνιση και νίκη με 86-91 επί της Μπάμπεργκ στη Γερμανία. Αυτό το αποτέλεσμα τους κράτησε ζωντανούς στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς απέχουν δυο νίκες πλέον μέχρι και από την 7η Εφές. Στη σημερινή αναμέτρηση η νίκη είναι και πάλι μονόδρομος, μόνο που αυτή τη φορά η Ζαλγκίρις θα βρει μπροστά της μια πολύ ανώτερη ομάδα και θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια αν θέλει να κάνει την υπέρβαση. Η Φενέρ από την άλλη, βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 15-8, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 67-64 επί του Ολυμπιακού και πλέον είναι μια νίκη πίσω από τον Ολυμπιακό, δυο από τη Ρεάλ και τρεις από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ.

Το πρόβλημα της Φενέρ το τελευταίο διάστημα είναι η επιθετική της λειτουργία, με επιδόσεις 74 πόντους στο κύπελλο με την Εφές, 67 με Ολυμπιακό, 65 με Νταρουσάφακα, 65 με Πινάρ (65-65, 73-85 στην παράταση). Επομένως απόψε στο Κάουνας θα δυσκολευθεί ακόμη περισσότερο απέναντι στην ισχυρή άμυνα της Ζαλγκίρις. Καλή επιλογή το Under 155.5 και την επιλογή συμπληρώνει το Ζαλγκίρις +7.5 σε προσαρμοσμένο spread από το «άνοιγμα» των τεσσάρων πόντων πλεονέκτημα για μεγαλύτερη ασφάλεια, μια επιλογή που συνδυαστικά παίζεται σε Bet365 και Stoiximan.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα