Στοίχημα: Ευνοϊκές συνθήκες για Εφές

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται σήμερα η Euroleague. Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας απέναντι στη Σάσκι Μπασκόνια, με τον νικητή να «βλέπει» τετράδα. Στοιχηματικά, ωστόσο, θα επιλέξουμε να απέχουμε από το συγκεκριμένο ματς και να περιμένουμε μήπως προκύψει κάποια ευκαιρία στο live. Οι αναμετρήσεις, επομένως, που θα μας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο, είναι οι Αρμάνι

Μιλάνο – Μπάμπεργκ και Εφές Αναντολού – Φενέρμπαχτσε. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ξεκινάμε από το ντέρμπι της Πόλης, Εφές Αναντολού – Φενέρμπαχτσε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το σημαντικό «διπλό» στο Κάουνας, με 68-76 επί της Ζαλγκίρις, και με ρεκόρ 15-12 φιγουράρουν στην 7η θέση, ισόβαθμοι με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έπεσαν «θύμα» έκπληξης, ηττήθηκαν 79-81 από τη Μακάμπι, ωστόσο παραμένουν στην 4η θέση, με απολογισμό 17-10. Η Εφές θεωρητικά χρειάζεται μία νίκη μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ, όμως, ουσιαστικά μπορεί να πετύχει το στόχο της ακόμη και με 3 ήττες, καθώς για να την ξεπεράσει η Νταρουσάφακα θα πρέπει να κάνει το απόλυτο. Αντίθετα, η Φενέρ μετά την ήττα από την Μακάμπι... έμπλεξε, καθώς επέτρεψε σε Μπασκόνια και Παναθηναϊκό να την πλησιάσουν στη μία νίκη και να θέσουν εν αμφιβόλω το πλεονέκτημα έδρας της ομάδας του Ομπράντοβιτς στα πλέι οφ. Σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Μπασκόνια η Φενέρμπαχτσε υστερεί, ενώ με τον Παναθηναϊκό υπερτερεί. Αν, επομένως, ηττηθεί από την Εφές απόψε, θα παραμείνει 4η σε περίπτωση που στη Βιτόρια νικήσει ο Παναθηναϊκός, ενώ αν επικρατήσει η Μπασκόνια, τότε θα βρεθεί εκτός τετράδας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, η Φενέρ έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, ενώ προέκυψε ένας ακόμη τραυματισμός, αυτός του Λουίτζι Ντατόμε, με την απώλεια του Ιταλού άσσου να έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Σλούκα και Μπογκντάνοβιτς. Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ευνοούν την επικράτηση της Εφές και την οριστική πρόκρισή της στα πλέι-οφ της διοργάνωσης από σήμερα. Φυσικά, δε θα «χαριστεί» στην αντίπαλό της διότι όλοι στην ομάδα θυμούνται το περσινό παιχνίδι για την προτελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ-16, στο οποίο η αδιάφορη Φενέρ νίκησε 90-86 την Εφές που «καιγόταν» και τελικά η Εφές αποκλείστηκε από τα πλέι-οφ. Κρατάμε τη νίκη της Εφές και με μεγαλύτερο ρίσκο το -4.5.

Μεγάλο σκορ στο Μιλάνο

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Αρμάνι Μιλάνο – Μπάμπεργκ. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς καμία σκοπιμότητα, έχοντας αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια της Euroleague. Προφανώς, κατά κύριο λόγο από εδώ και πέρα θα στρέψουν την προσοχή τους στα εγχώρια πρωταθλήματα, εκεί όπου η Αρμάνι δεν έχει πρόβλημα και θα ασχοληθεί ξανά στα πλέι-οφ, ενώ η Μπάμπεργκ έχει λίγες πιθανότητες για την κατάληψη της κορυφής της Μπουντεσλίγκα. Συγκεκριμένα η Μπάμπεργκ, έχει πολύ σημαντικό αγώνα την Κυριακή με την Ουλμ, από την οποία απέχει δύο νίκες και έχει, επιπλέον, να καλύψει τη διαφορά 15 πόντων, με την οποία είχε ηττηθεί στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Δεν έχει, λοιπόν, «μυαλό» για την Euroleague η Μπάμπεργκ και θα παρουσιαστεί χαλαρή στην άμυνα, όπως έγινε προχθές με την Μπασκόνια. Υπό αυτές τις συνθήκες, η γηπεδούχος Αρμάνι έχει την δυνατότητα να επικρατήσει ακόμα και εύκολα, αλλά επειδή η ίδια έχει τα δικά της αμυντικά προβλήματα θα πάμε με το Over 164.5 που ενισχύεται λόγω της απουσίας σκοπιμότητας και επιπλέον είχε επαληθευθεί και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, 106-102 νίκη για την Μπάμπεργκ στην παράταση μετά το 91-91 του 40λέπτου.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Πέμπτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα