Στοίχημα: Δυσκολεύεται στην Πάτρα ο ΠΑΟΚ

Σάββατο (11/02) σήμερα και οι ομάδες επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους, μετά τα μεσοβαδόμαδα παιχνίδια για Eurocup, Champions League και Euroleague. Το μπασκετικό μας κουπόνι περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τρία από αυτά. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

«Ανοιχτό»

ματς στο Λαύριο

Πρώτος σταθμός μας για σήμερα είναι η αναμέτρηση του Λαυρίου με τον ΑΓΟΡ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 75-78 κόντρα στα Τρίκαλα, ανέβηκαν στην 8η θέση με ρεκόρ 6-10 και καλούνται να συνεχίσουν νικηφόρα ώστε να εδραιώσουν τη θέση τους εντός της πρώτης οκτάδας και να παραμείνουν σε ασφαλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-9, προέρχονται από μια νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία και κόντρα στο Λαύριο θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών που θα τους διατηρήσει και εντός της πρώτης οκτάδας. Αναμένουμε μεγάλη κόντρα μεταξύ των δυο ομάδων, όπως έγινε δηλαδή και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, με τον ΑΓΟΡ να κερδίζει με 88-79. Επιλογή μας αποτελεί το Over 152.5, μιας και το όριο μοιάζει αρκετά βατό για το συγκεκριμένο ματς.

Κοντράρει τον ΠΑΟΚ ο Απόλλων Πατρών

Απόλλων Πατρών και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν σήμερα τα «ξίφη» τους στις 17:00, σε ένα ματς κομβικής σημασίας για αμφότερες τις ομάδες και ιδίως για τους γηπεδούχους. Ο Απόλλων Πατρών βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-12, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 71-56 κόντρα στον ΑΓΟΡ και πλέον καλείται να πάρει «απρόσμενες» νίκες ώστε να αποφύγει τα χειρότερα, μιας και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύμη και τον Κόροιβο που προπορεύονται με διαφορά μιας νίκης. Έχουν γίνει κάποιες προσθήκες ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ και μένει να δούμε πόσο αποτελεσματικές θα είναι. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι στην 4η θέση με ρεκόρ 9-7, προέρχεται από τη νίκη με 62-58 επί του Άρη παρά το γεγονός πως ήταν κάκιστος έχοντας 0/20 τρίποντα και καλείται να συνεχίσει νικηφόρα ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να παραμείνει πάνω από Άρη και Κολοσσό που ισοβαθμούν. Δεν πείθει το τελευταίο διάστημα ο δικέφαλος και ιδίως μακριά από το «σπίτι» του που έχει ρεκόρ 4-4, οι γηπεδούχοι δίνουν ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν, ενώ παραδοσιακά δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ στην Πάτρα. Δεύτερη επιλογή μας για σήμερα είναι ο Απόλλων Πατρών με το χάντικαπ των πέντε πόντων.

Επικρατούν οι άμυνες στην Τενερίφη

Τρίτος και τελευταίος σταθμός μας για σήμερα είναι η Ισπανία και η αναμέτρηση της Τενερίφης με την Γκραν Κανάρια. Η Τενερίφη συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει τη φετινή σεζόν, βρίσκεται στη 2η θέση με ρεκόρ 15-4 ισοβαθμώντας στις 15 νίκες με τη Ρεάλ που έχει παιχνίδι λιγότερο, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 89-75 κόντρα στην Μπανταλόνα και δείχνει ικανή να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους. Η Γκραν Κανάρια από την άλλη, βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 11-8, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 76-71 επί της Μάλαγα, ωστόσο δεν πείθει με την εν γένει παρουσία της, όντας ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ένα από τα «παράσημα» της Τενερίφης και «κλειδί» για την πορεία της είναι η αμυντική της λειτουργία, η οποία είναι η καλύτερη της λίγκας, με μόλις 72.6 πόντους παθητικό, νούμερο που πέφτει στο 67.8 όταν αγωνίζεται στο «σπίτι» της. Η ασταθής Γκραν Κανάρια πιθανόν να έχει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Under 158.5 που φαντάζει αρκετά υψηλό.
Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Αναζητήσεις
nova patra
Τυχαία Θέματα