Στοίχημα: Δυνατός ο Κολοσσός στο "Βενετόκλειο"

Σάββατο (28/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα περιέχει πάρα πολλά παιχνίδια, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τέσσερα από αυτά.

«Λυγίζει» τον ΠΑΟΚ ο Κολοσσός
Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-6, ισοβαθμούν με Άρη και ΠΑΟΚ που προπορεύονται και τη φετινής σεζόν δείχνουν να έχουν ανέβει επίπεδο. Εντός έδρας μετρούν έξι νίκες και μόλις μια ήττα και όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες, έτσι και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους βρίσκονται στην 4η θέση με ρεκόρ 8-6, προέρχεται από το 84-67 επί της Δόξας και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα ώστε να εδραιώσει τη θέση του. Το έργο του στη σημερινή αναμέτρηση είναι εξαιρετικά δύσκολο και η αστάθεια που δείχνει μακριά από το «σπίτι» του δεν είναι καλός σύμμαχος. Θα πάμε με την έδρα και τον ανεβασμένο Κολοσσό.

Σκοράρουν Κόροιβος και Κύμη
Η δεύτερη... εγχώρια επιλογή μας προέρχεται από την αναμέτρηση του Κόροιβου με την Κύμη. Οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-10, διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα όλης της κατηγορίας, ωστόσο επιθετικά μοιάζουν αρκετά ανταγωνιστικοί. Αν μπορέσουν αν βελτιωθούν αμυντικά πιθανόν και να σώσουν την κατηγορία, ωστόσο μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν μοιάζει εφικτό. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, βρίσκονται στην 9η θέση με ρεκόρ 5-9 και μέχρι στιγμής παρουσιάζουν δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Εντός έδρας είναι ανταγωνιστικοί με το ρεκόρ τους να είναι στο 5-3, μακριά από το «σπίτι» τους όμως μετρούν έξι ήττες σε ισάριθμα ματς και δείχνουν να «διαλύονται» ιδίως αμυντικά. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος, έστω και μέσα από το άναρχο παιχνίδι τους. Το όριο παίζεται στους 154,5 πόντους και το Over θα αποτελέσει την τελευταία μας επιλογή για σήμερα.

Γρήγορο ματς στην Τραπεζούντα
Τραμπζονσπόρ και Μπουγιουκτσεκμέτσε διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 17:00 για την 16η αγωνιστική της τούρκικης λίγκας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-10, προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 101-105 από την Ουσάκ και καλούνται να βρουν αγωνιστικό ρυθμό ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα, ωστόσο τα αμυντικά κενά τους, δεν τους αφήνουν να ορθοποδήσουν. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη βρίσκονται στην 11η θέση με ρεκόρ 6-9, προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 71-90 από την Γαλατασαράι και θέλουν και αυτοί πάση θυσία τη νίκη ώστε να πλησιάσουν την οκτάδα και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Αμφότερες οι ομάδες αρέσκονται στο γρήγορο και επιθετικό μπάσκετ, έχουν αρκετά αμυντικά κενά και το όριο των 162,5 πόντων φαντάζει βατό. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Over.

«Σφιχτό» ματς στο Μπράουνσβαϊγκ
Τελευταίος "σταθμός" μας για σήμερα είναι η Γερμανία και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπράουνσβαϊγκ και Όλντενμπουργκ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-14, είναι μια παό τις χειρότερες ομάδες της λίγκας επιθετικά και αν αυτό δεν αλλάξει άμεσα, πιθανόν να δώσουν μεγάλη μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία, καθώς κερδίζουν μόνο με την άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 10-8, προέρχονται από το νικηφόρο 71-64 επί της Φρανκφούρτης και συνεχίζουν την καλή τους πορεία χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα. Αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος για τους δικούς τους λόγους και το πιο πιθανό είναι να μην αλλάξουν τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού. Το όριο παίζεται στους 157,5 πόντους και το Under θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα