Στοίχημα: «Χαλαρώνει» η Καρσίγιακα

Σάββατο (11/03) σήμερα και το μπασκετικό κουπόνι είναι αρκετά πλούσιο, με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τέσσερα από αυτά τα ματς. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

«Σφιχτό» ματς στην Κύμη

Πρώτος μας σταθμός για σήμερα είναι η αναμέτρηση της Κύμης με τον Κολοσσό Ρόδου. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση με ρεκόρ 6-14, προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 84-73 από τον ΑΓΟΡ και συνεχίζουν να είναι μόλις

μια νίκη πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, παίζοντας με τη «φωτιά». Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στην 11η θέση με ρεκόρ 11-9, προέρχονται από την οριακή εκτός έδρας επικράτηση με 61-62 επί της Δόξας Λευκάδας και συνεχίζουν να δίνουν μάχη με Άρη και ΠΑΟΚ για την 4η θέση. Το συγκεκριμένο είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της αγωνιστικής και το λογικό είναι να δούμε τις δύο ομάδες να παίζουν προσεκτικά στην άμυνα, άλλωστε ο Κολοσσός έχει παίξει φέτος καταπληκτική άμυνα με τους αντιπάλους που βρίσκονται κάτω από αυτόν βαθμολογικά και το απέδειξε στον πρώτο γύρο με την Κύμη στο αποτέλεσμα 64-54. Άμυνες λοιπόν λόγω σκοπιμότητας και Under 145.5 η επιλογή.

«Ανοίγουν» το ρυθμό Καρσίγιακα και ΤΕΝΤ

Η δεύτερη σημερινή επιλογή μας προέρχεται από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Καρσίγιακα και ΤΕΝΤ Άνκαρα. Η ΤΕΝΤ επιτρέπει σχεδόν 70 επιθέσεις στους αντιπάλους της γι’ αυτό και δέχεται τόσους πόντους και νίκησε τις Ουσάκ και Γεσιλγκιρεσούν, διότι αυτές ήταν εξαιρετικά άστοχες, κάτι που δεν αναμένεται να γίνει με την Πινάρ που είναι φορμαρισμένη. Από την πλευρά της η Πινάρ, είναι πιθανό να μην δώσει την πρέπουσα σημασία στην άμυνα λόγω της κούρασης από τα τρία έντονα παιχνίδι με την Μπεσίκτας, επομένως όλα τα παραπάνω ωθούν στην επιλογή του Over 161.

Under από τη Γερμανία

Επόμενος σταθμός μας είναι η Γερμανία και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιένα και Λούντβιγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-13, προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 92-84 από την Μπέιρουθ και καλούνται να βρουν αγωνιστική σταθερότητα ώστε να μπορέσουν να τερματίσουν εντός της πρώτης οκτάδας ώστε να συμμετάσχουν στα πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, προέρχονται από την οριακή εντός έδρας επικράτηση με 70-68 επί της Φρανκφούρτης και καλούνται να συνεχίσουν νικηφόρα ώστε να ανοίξουν τη διαφορά από τους διώκτες τους και να διατηρήσουν τη θέση τους που θα τους στείλει στα πλέι οφ. H Ιένα είναι γενικά ομάδα της άμυνας, αλλά χάνει τον αποπροσανατολισμό της όταν παίζει με ταχύτατη αντίπαλο την οποία ακολουθεί. Δεν επιχειρεί ποτέ πολλές προσπάθειες και με μια σκληρή άμυνα όπως της Λούντβιγκσμπουργκ οι λίγες επιθετικές προσπάθειες θα μειωθούν και φυσικά θα μειωθεί το ποσοστό ευστοχίας. Άλλωστε η Λούντβιγκσμπουργκ έδωσε τρεις αμυντικές «παραστάσεις» το τελευταίο δεκαήμερο, 73-61 τη Νεπτούνας, 70-68 την Φρανκφούρτη και 58-52 ήττα από τη Νεπτούνας, και έτσι θα πορευθεί. Καλή επιλογή λοιπόν το Under 157.5.

Παίζουν γρήγορο μπάσκετ Μπρέσια και Μπρίντιζι

Η τελευταία επιλογή μας για σήμερα έρχεται από την ιταλική λίγκα και την αναμέτρηση της Μπρέσια με την Μπρίντιζι. Η καλή πορεία της Μπρέσια εντός έδρας πηγάζει από την εξαιρετική επίθεσή της σκοράροντας 85 πόντους ανά αγώνα, μια επίδοση που την κατατάσσει τέταρτη κορυφαία εντός έδρας επίδοση της λίγκας ενώ εκτός έδρας σκοράρει μόλις 75 πόντους ανά αγώνα. Η Μπρίντιζι ήταν πάντα μια καλή αμυντική ομάδα αλλά φέτος με τον Σακέτι έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα της λίγκας δεχομένη σχεδόν 83 πόντους ανά αγώνα και έχει τν δέυτερη κορυφαία επίθεση σκοράροντας 83.7 πόντους ανά αγώνα. Όλες οι συνθήκες ευνοούν την εμφάνιση ενός μεγάλου σκορ, όπως στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα που η Μπρέσια είχε νικήσει με 83-91, επομένως η σοφή επιλογή είναι το Over 162.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku

Keywords
Τυχαία Θέματα