Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Μπασκόνια

Στην Euroleague στρέφεται το στοιχηματικό ενδιαφέρον και της Παρασκευής (03/02), με τρία παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πόλη με αντίπαλο τη Γαλατασαράι (19:00), στις 21:30 διεξάγεται ο ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα στην Μπασκόνια και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στις 21:45 ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Εφές Αναντολού. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Η

βασική πρόταση της ημέρας προκύπτει από τον αγώνα Σάσκι Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπασκόνια μετά την ήττα στο γήπεδό της από τον Ερυθρό Αστέρα ανέκαμψε και επικράτησε πολύ εύκολα της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, με 79-93, φτάνοντας το ρεκόρ της στο 12-8. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, παρέμεινε στην πρώτη δυάδα της Euroleague με ρεκόρ 15-5, μετά και τη δύσκολη επικράτηση επί της Αρμάνι Μιλάνο με 94-89. Αμυντικά ήταν κακή, αντέδρασε, όμως, στο τελευταίο δίλεπτο, μετατρέποντας το 85-85 σε 91-85, «καθαρίζοντας» το ματς. Το Σαββατοκύριακο δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, καθώς έκανε το ρεπό της για το δεύτερο γύρο της ACB.

Η Μπασκόνια ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον Ερυθρό Αστέρα, η ήττα από τον οποίο με 69-87 την προηγούμενη Πέμπτη, την «πλήγωσε», καθώς όχι μόνο την έθεσε εκτός πρώτης τετράδας, αλλά, παράλληλα, έχασε και τη διαφορά από τη νίκη που είχε σημειώσει στο Βελιγράδι (63-70). Η «βασίλισσα» διατηρείται σταθερά στα υψηλά πατώματα της κατάταξης και πολύ δύσκολα θα βρεθεί εκτός τετράδας. Μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου έχει σχετικά βατό πρόγραμμα, με τα πιο «επικίνδυνα» ματς να είναι το σημερινό και με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στις 24 Μαρτίου.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ισχυρότατο κίνητρο, αυτό της αναζήτησης μίας θέσης στην πρώτη τετράδα. Η Μπασκόνια έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι έχει τον τρόπο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, σημειώνοντας με δύο νίκες στα μεταξύ τους ματς, 87-91 για τον πρώτο γύρο της Euroleague και πολύ εύκολα 77-62 στον πρώτο γύρο της ACB. Η σοφή επιλογή είναι η νίκη της Μπασκόνια!

Στο παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας – Εφές Αναντολού, οι επτά νίκες του Αστέρα συνθέτουν ένα εξαιρετικό σερί και επιτεύχθηκαν εκτός έδρας επί Μακάμπι, Ζαλγκίρις, Μπασκόνια και εντός επί ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Φενέρ και Παναθηναϊκού, με τη χειρότερη εμφάνιση εξ’ αυτών να έρχεται στον πιο πρόσφατο αγώνα, εκείνο με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα υποδέχεται την Εφές, πάλι στο «κλουβί» της Χάλα Πιονίρ, και με νίκη θα διατηρηθεί στην πέμπτη θέση. Από την άλλη, βέβαια, η Εφές προσπαθεί να «πατήσει» οκτάδα, «κυνηγά» την Νταρουσάφακα που είναι όγδοη και την έχει νικήσει ήδη δύο φορές. Κάποια στιγμή θα κάνει «κοιλιά» ο Αστέρας, με τον Παναθηναϊκό κέρδισε εξαιτίας των απαράδεκτων προσπαθειών των παικτών του Πασκουάλ στο κρίσιμο διάστημα. Η Εφές είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη, και το +4.5 της φιλοξενούμενης είναι καλή επιλογή.

Όσο για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι, η επιλογή σοβαρού στοιχήματος είναι μία δύσκολη υπόθεση. Η τουρκική ομάδα παίζει άκρως επιθετικό μπάσκετ, απελευθερωμένη από σκοπιμότητες, ενώ ο Παναθηναϊκός χαρακτηρίζεται από την πολύ σκληρή άμυνα το τελευταίο διάστημα, με εξαίρεση τους 84 πόντους που δέχθηκε από τη Φενέρμαχτσε. Αν επικρατήσει ο ρυθμός της Γαλασαράι είναι πιθανό το Over 157.5, ωστόσο αν επικρατήσει ο ρυθμός του Παναθηναϊκού, το Under 157.5 έχει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Αναμένουμε την έναρξη για το διαπιστώσουμε, με ενδεχόμενη επιλογή να προκύπτει στο live και μόνο.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα