Στο «ΝΒΑ Rooks» ο Κώστας Παπανικολάου (video)

Η ενότητα «NBA Rooks» αναλαμβάνει να συστήνει τους πρωτοεμφανιζόμενους της Λίγκας στο κοινό. Η σειρά του Κώστα Παπανικολάου ήρθε κατά την διάρκεια του πρόσφατου All Star Game της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο του οποίου ο «Παπ» συμμετείχει στο Rising Stars Challenge, στον αγώνα ρούκι-2ετών. Ο διεθνής φόργουορντ των Ρόκετς άρχισε με ένα αστείο, ζητώντας «να μην μου κάνετε δύσκολες ερωτήσεις, γιατί τα αγγλικά μου είναι άθλια!».

Στη συνέχεια, αφού συστήθηκε, θύμισε πως «μεγάλωσα σε μία μικρή πόλη και έπαιζα βόλεϊ με τον αδερφό μου, αλλά ευτυχώς που επέλεξα το μπάσκετμπολ» και τόνισε ότι «κατέκτησα 2 τρόπαια Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό και πέρσι έπαιξα στην Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησα το πρωτάθλημα Ισπανίας». Ο πρώην παίκτης του Αρη ομολόγησε πως «όταν ήρθε μπροστά μου το θέμα του ΝΒΑ, δεν το πίστευα. Όταν λάβεις την ευκαιρία να παίξεις εδώ, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να δουλεύεις, να δουλεύεις, να δουλεύεις!».

Ο «Pap» αναφέρθηκε στην παρουσία του στο All Star Game μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξηγώντας ότι «είναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα να έχει δύο παίκτες σε αυτό το σπουδαίο γεγονός». Μάλιστα, αστειεύτηκε στο πλάι του Γερμανού γκαρντ των Χοκς, Ντένις Σρέντερ, κάνοντας... πως δεν ξέρει ποιους θα αντιμετωπίσει στο ρούκι γκέιμ. Και λέγοντας ότι «οι καλύτεροι είναι σε αυτά τα αποδυτήρια. Θα παίξουμε για να νικήσουμε, γιατί πάντα παίζουμε για να κερδίσουμε». Επίσης, μίλησε για τους Ρόκετς, λέγοντας ότι «νομίζω πως έχουμε μία ομάδα ικανή για τον τίτλο, Έχουμε στο ρόστερ έναν πρώην πρωταθλητή (σ.σ.: Τρέβορ Αρίζα, το 2009 με τους Λέικερς), έχουμε τον Ντουάιτ Χάουαρντ στην άμυνα και τον Τζέιμς Χάρντεν, που για μένα είναι ο φετινός MVP και δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο από αυτό». Και κατέληξε ότι «αυτό που δίνω στην ομάδα μου είναι ενέργεια από τον πάγκο και προσπαθώ να κάνω όλα τα μικρά πράγματα που χρειάζονται για τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα