Στο Λαύριο ο Στεφανίδης

Συνεχίζει... ακάθεκτος την αξιοζήλευτη καριέρα του ο Χριστόφορος Στεφανίδης, ο οποίος στα 36 του χρόνια καλείται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Λαυρίου. Ο πολύπειρος γκαρντ, συμφώνησε με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής για την επόμενη σεζόν, έχοντας προέλθει από μία εξαιρετική χρονιά, φορώντας την φανέλα του Αρκαδικού, ενώ έχει περάσει από Παλαιό Φάληρο, Μαρούσι, Καβάλα και Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«H KAE Λαύριο–DHI

ανακοινώνει την απόκτηση του Χριστόφορου Στεφανίδη! Ο 36άχρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και με τις ικανότητες και την εμπειρία του θα αποτελέσει ένα σπουδαίο όπλο στα χέρια του κόουτς Σερέλη.

Ο Στεφανίδης έχει γεννηθεί στις 29 Ιουλίου του 1980 και με ύψος 1.84 μ. καλύπτει τη θέση του play maker. Έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Παλαιού Φαλήρου, Αμαρουσίου, Καβάλας, Κολοσσού και Αρκαδικού αποτελώντας πάντα βασικό γρανάζι στη μηχανή των ομάδων που αγωνίστηκε. Πρόκειται για αθλητή με εξαιρετική διαύγεια στο παιχνίδι του που αξιοποιεί τους συμπαίκτες του σε κάθε ευκαιρία, ενώ σκοράρει με συνέπεια και συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα