Σερέλης: «Εκμεταλλευτήκαμε το επιθετικό ταλέντο στα γκαρντ»

Στην σημασία της εκτός έδρας νίκης του Λαυρίου επί της Κύμης στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης,μιλώντας στη συνέντευξη τύπου,ενώ σχολίασε και τις αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των νικητών:

«Θεωρώ ότι σήμερα κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Για εμένα αυτό εδώ το ματς ήταν το δυσκολότερο που είχαμε να δώσουμε απέναντι σε αντιπάλους αυτού του βεληνεκούς. Θεωρώ ότι η Κύμη είναι μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα, που παίζει με μεγάλη ενέργεια για 40 λεπτά, στο δεύτερο ημίχρονο γίνεται πάντα καλύτερη και είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις. Εμείς είχαμε δυο αβαντάζ

πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Το πρώτο ήταν η έλευση του Νίξον που μας έχει αλλάξει πολύ ως ομάδα και μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε στο μεγάλο επιθετικό ταλέντο που υπάρχει στα γκαρντ μας. Το δεύτερο είναι η απρόσμενη αλλαγή παίκτη της αντιπάλου ομάδας. Όταν φεύγει κάποιος παίκτης απρόσμενα από μια ομάδα, όσο καλός και να είναι ο αντικαταστάτης του, είναι δύσκολο να λειτουργήσει γρήγορα το σύλο όπως πρέπει. Εμείς ήρθαμε εδώ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε και την απουσία του Μόργκαν, αν και ο Τουτζιαράκης ήταν πολύ καλός σήμερα, αλλά προφανώς το παιδί δεν μπορούσε να παίζει στο ίδιο επίπεδο για 40 λεπτά».

Τέλος, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί βλέπουμε ότι μετά από τις αλλαγές που έχουμε κάνει οι παίκτες μας αντιδρούν σωστά. Δεν θα μιλήσω για τα στατιστικά αφού είναι ξεκάθαρο ότι ήμασταν πολύ εύστοχοι. Θα σταθώ στον κόσμο της ομάδας μας που θέλω να τον ευχαριστήσω που βρέθηκε σήμερα εδώ. Ομάδες σαν το Λαύριο και την Κύμη πρέπει να δημιουργούν αμιγώς μπασκετικό κοινό, που θα ακολουθεί την ομάδα και εκτός. Καλή συνέχεια στην Κύμη και στον κόουτς Μπρατσιάκο και εύχομαι να ήμαστε και του χρόνου αντίπαλοι στην Α1».

Keywords
Τυχαία Θέματα