Σάιμπερτ: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον Απόλλωνα»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Απόλλωνα (11/2, 17:00) για την 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ σχολίασε τους πρόσφατους αγώνες με Άρη και Παρτιζάν, πέρα από το ματς με τους Πατρινούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην

ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Θυμόμαστε το ματς του πρώτου γύρου

Γεια σας και πάλι,

Ήταν μία γεμάτη εβδομάδα, καθώς είχαμε δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια με τον Άρη και την Partizan. Ο κόσμος μας ήρθε στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Και τα δύο παιχνίδια ήταν κλειστά και μπορεί να χάσαμε το ματς με την Παρτιζάν, αλλά η διαφορά είναι μικρή και ξέρουμε ότι αν νικήσουμε στη Σερβία θα είμαστε στην επόμενη φάση. Είναι σαν να έχουμε έρθει ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε καιρό μέχρι το επόμενο ματς με την Partizan και θα το σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα.

Το ματς με τον Άρη ήταν σημαντικό για την ομάδα και την πόλη. Δεν μου έχει τύχει ξανά στην καριέρα μου να νικήσει η ομάδα μου χωρίς να πετύχει ούτε ένα τρίποντο! Ήταν περίεργο! Καταφέραμε να πάρουμε το ματς με τη βοήθεια του κόσμου και χαρήκαμε πολύ για αυτούς. Πλέον αφήνουμε αυτά τα παιχνίδια πίσω μας.

Μέσα στην εβδομάδα ήρθε ένα συνεργείο από τη FIBA. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Το Basketball Champions League κάνει πολύ καλή δουλειά με την προβολή της διοργάνωσης και πιστεύω ότι το show θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Τώρα έχουμε στο μυαλό μας το ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Είδαμε τον αντίπαλο στο βίντεο, συζητήσαμε με το τεχνικό επιτελείο για το τι πρέπει να προσέξουμε και φυσικά θυμόμαστε κάποια πράγματα από το ματς του πρώτου γύρου, όπου νικήσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να φτάσουμε στη νίκη, καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα