Ρίχνονται στη μάχη οι «αιώνιοι»

Το ευρωπαϊκό τους «κοστούμι» καλούνται να ξαναφορέσουν απόψε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αφού θέλουν να κλείσουν με νίκες την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Οι δυο ελληνικές ομάδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι σε Γαλατάσαραϊ

και Ούνικς Καζάν, αντίστοιχα.

Το «τριφύλλι» φιλοξένει στις 20:00 την ομάδα από το Τουρκικό πρωτάθλημα, στο ΟΑΚΑ, με τον προπονητή της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, να μην έχει κάποιο «πονοκέφαλο», πέρα από τον γνωστό του Τζειμς Γκιστ. Οι «πράσινοι», οι οποίοι έχουν ρεκόρ 5-5, θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα του κόουτς Μπαρτζώκα. Η «Γαλατά» έχει 3 νίκες και 7 ήττες στην διοργάνωση.

Στον αντίποδα, οι Πειραιώτες λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:45 θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ την Ούνικς Καζάν, σε μια αναμέτρηση που θα είναι η πρώτη μεταξύ των δυο ομαδόν στα πλαίσια της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 6-4, ενώ οι Ρώσοι στο 3-7. Να τονίσουμε πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει κανονικά στη διάθεση τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος ήταν αμφίβολος για την αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα