Προπόνηση και έφυγε ο Άρης

Ο Άρης αναχωρεί για την Γαλλία σήμερα το βράδυ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ για τον επαναληπτικό αγώνα με το συγκρότημα του Βενσάν Κολέ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Basketball Champions League..

Με προπόνηση στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώνεται την Τρίτη (21/02) η επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία των «κιτρίνων», με τον

Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός τους να αναχωρήσουν αεροπορικώς για τη Γερμανία κι από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Στρασβούργο, για τον αγώνα της Τετάρτης (22/02, 21.30) στο «Rhenus Sport», με το Δημήτρη Πρίφτη να μην έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Άρης επικράτησε στο πρώτο ματς, στην έδρα του, με διαφορά 19π. κι αυτή καλείται να υπερασπιστεί στον επαναληπτικό, ώστε να περάσει στους «16» της νεοσύστατης διοργάνωσης της FIBA. Το απόγευμα της Τρίτης (21/02) θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους επί γαλλικού εδάφους με προπόνηση στην έδρα της Στρασμπούρ, ενώ ανήμερα της αναμέτρησης (22/02) υπάρχει προγραμματισμένο πρωινό χαλάρωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα