Πρίφτης: «Δύσκολο το πρώτο βήμα με Ολυμπιακό»

Σε δηλωσεις που παρέθεσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης αναφέρθηκε στην δυσκολία που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στο ΣΕΦ.

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην έδρα της κι αυτό από μόνο του δείχνει το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό,

αλλά και το ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Ο αντίπαλός μας είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ, με λύσεις σε όλες τις θέσεις. Μια ομάδα η οποία έχει διατηρήσει έναν κορμό παικτών τα τελευταία χρόνια, με ευεργετικά αποτελέσματα αναφορικά με τη συνοχή και το στιλ παιχνιδιού της. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, αφού κάθε χαλάρωση τιμωρείται απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Για να σταθούμε ανταγωνιστικοί στο ΣΕΦ θα πρέπει να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα, αποτελεσματικοί στην επίθεση και να αποφύγουμε τα άσκοπα λάθη, ώστε να μη δώσουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο».

Απών από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα είναι ο 28άχρονος φόργουορντ Μιχάλης Τσαϊρέλης, αφόυ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην μέση και αποκλείστηκε απο την αποστολή. Την θέση του αναμένεται να καλύψει ο Δημήτρης Φλιώνης. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Γκόρντον.

Keywords
Τυχαία Θέματα