Πρίφτης: «Αφιερώνω την νίκη στον κόσμο και στον Βουρτζούμη»

Συγκινημένος ο Δημήτρης Πρίφτης αφιέρωσε την πρόκριση του Άρη στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στον τιμ μάνατζερ Βασίλη Βουρτζούμη,που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του Άρη:

«Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον κόσμο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και πιστεύω πως η νίκη θα βοηθήσει την ψυχολογία μας. Θέλω να πω πως η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και, επειδή δεν πρόλαβα να χαιρετήσω τον Γιούρι,

πρέπει να του πω συγχαρητήρια. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο γιατί παίξαμε όλοι μαζί, όπως παλιά. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και στο Βασίλη Βουρτζούμη που μας λείπει πάρα πολύ και θέλουμε να γυρίσει κοντά μας».

Για την τελευταία επίθεση: «Επιλέξαμε να ανοίξουμε το γήπεδο και να παίξαμε ένας εναντίον ενός ο Κάμινγκς. Θέλει και τύχη το ματς στο τέλος. Όπως δεν έιχαμε στην Μπάνβιτ, έιχαμε σήμερα».

Κλείνοντας, είπε: «Είναι μία επιβράβευση και πιστεύω πως το άξιζαν τα παιδιά. Πολλές φορές ο κόσμος εκφράζεται αρνητικά, όταν δεν είμαστε όπως μας θέλει. Ωστόσο, αυτό το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος μπορεί να έχει μεγάλες φιλοδοξίες και γι' αυτό τού αφιερώνουμε τη νίκη.Ευχαριστώ ορισμένους μεμονωμένους φιλάθλους που μου δείχνουν πάντα τη στήριξή του και τους εκτιμώ πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα