Πιέζει για ΝΒΑ η Ρεάλ!

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, από την ημέρα που αντικατέστησε τον Ντέιβιντ Στερν, είχε πάντα τους ενδοιασμούς του, σχετικά με την πρόσθεση ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των συμμετεχουσών στο ΝΒΑ. Ο ίδιος μάλιστα, φάνηκε προβληματισμένος από την κόντρα μεταξύ Ευρωλίγκα και FIBA, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο μίας άμεσης πραγματοποίησης αυτού του ενδεχομένου, αλλά υπάρχει μία ομάδα της Γηραιάς

Ηπείρου που δεν χάνει την αισιοδοξία της.

Ο λόγος γίνετα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό την ανυπομονησία της, με τον ιδιοκτήτη της, Φλορεντίνο Πέρεθ, να πιέζει για την είσοδό της στο «μαγικό κόσμο». Μέσω της εφημερίδας «OK Diario», μίλησε για το όραμά του να δει τη «Βασίλισσα» να ανταγωνίζεται τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

«Συνεχίζουμε να χάνουμε χρήματα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με αυτό το πλάνο, για αυτή την ιδέα. Θέλουμε να βρισκόμαστε στην καλύτερη λίγκα του κόσμου», ήταν τα λόγια του Πέρεθ, με την υπόθεση βέβαια να συναντά «εμπόδια», καθώς εκτός όλων των υπολοίπων, ο Σίλβερ ζήτησε μετακόμιση της Ρεάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εκδοχή αυτή απορρίφθηκε από τον ισχυρό άνδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2015, κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωση συμμετοχής της στο κορυφαίο πρωτάθλημα απομακρύνεται τη δεδομένη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα