Παπανικολάου: «Ήρθα για να πολεμήσω» (pic)

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αφίχθη στο "Ελ. Βενιζέλος" λίγο πριν τις 17:30.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ έφτασε στη χώρα μας με πτήση από το Ντένβερ με ενδιάμεσο σταθμό τη Φρανκφούρτη λίγα λεπτά πριν τις 17:30. Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω πασίγνωστου ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης για την άφιξη του 25χρονου φόργουορντ,

δημοσιεύοντας σχετική φωτογραφία του την οποία συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Pap is back! #OlympiacosBC #Papanikolaou» (= Ο "Παπ" επέστρεψε!).

Pap is back! #OlympiacosBC #Papanikolaou

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Λίγο αργότερα, ο Παπανικολάου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης -για δεύτερη φορά- του Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχει λόγος για πολλά λόγια. Είναι ώρα για δουλειά! Πρέπει να ξεκουραστώ, να προσαρμοστώ και από εκεί και πέρα, να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Έχω πολύ δρόμο να καλύψω, να μάθω τα συστήματα της ομάδας. Έρχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον και ήρθα για να πολεμήσω, να φανώ αντάξιος», είπε αρχικά στους εκπροσώπους Τύπου που τον περίμεναν.

Για την απόφασή του να επιστρέψει στους Πειραιώτες: «Πάντα υπολογίζεις όλα τα δεδομένα, προκειμένου να σε βοηθήσουν στην τελική σου απόφαση». Για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (25/01): «Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό». Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα: «Το μόνο που έχω να πω για την Μπαρτσελόνα είναι πως απέδειξε πόσο τεράστιος σύλλογος είναι και στο μπάσκετ! Σεβάστηκαν μια επιλογή μου, δεν το πήραν εγωιστικά το θέμα και δίδαξαν ήθος και αθλητισμό! Τους ευχαριστώ όλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα